Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Χρήστος Παππάς προς μπολσεβίκους συριζαίους: “Δεν μας πτοούν οι αποκλεισμοί σας” - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς επί του σχεδίου Εκθέσεως των πεπραγμένων της Επιτροπής.
Ο Συναγωνιστής Χρ. Παππάς κατήγγειλε τον σταλινικό αποκλεισμό των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ που έχει την ανοχή και επιδοκιμασία του υπόλοιπου αντισυνταγματικού τόξου, καθώς η εισήγηση της Επιτροπής της περασμένης περιόδου δόθηκε σε όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι το σύστημα τρέμει την Χρυσή Αυγή, την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρα που ψηφίζεται από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες.
Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του κ. Χρήστου Παππά:

«ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Κύριε Πρόεδρε, θα μπορούσα να πάρω το λόγο επί της διαδικασίας;
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Επειδή έχουμε αρχίσει, παρακαλώ, πέστε μας όμως κ. Παππά.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε, επί της διαδικασίας θέλω να τοποθετηθώ για ένα λεπτό. Πήρα το λόγο για να καταγγείλω την αντιδεοντολογική, τη δική σας αντιδεοντολογική συμπεριφορά, την εξωκοινοβουλευτική δηλαδή, πέρα των κοινοβουλευτικών ηθών και διαδικασιών, σχετικά με την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και με τον αποκλεισμό της, τον αποκλεισμό μας με ευθύνη σας κ. Πρόεδρε της Επιτροπής, σε ό,τι αφορά τη σύνταξη των πεπραγμένων της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, της περασμένης Περιόδου. Κύριε Πρόεδρε, θέλω να θυμίσω τόσο σε εσάς όσο και στους συναδέλφους σας, ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Πόσο χρόνο θα χρειαστείτε γι' αυτό κ. Παππά;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Μισό λεπτό, κύριε Πρόεδρε. Εδώ δεν είναι θέμα χρόνου, κ. Πρόεδρε, είναι θέμα ουσίας, θέλω λοιπόν να σας θυμίσω ό,τι σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος, το πολίτευμα είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και δεν είναι Σοβιετία. Ο αποκλεισμός στον οποίο προβήκατε είναι απαράδεκτος, δεν μας εκπλήσσει βέβαια. Δεν μας εκπλήσσει γιατί, πρώτον, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες υποστηρικτές, Έλληνες και θα έλεγα ό,τι αυτός ήταν και ο λόγος που το σύστημα το οποίο και εσείς εκπροσωπείτε, φοβάται την Χρυσή Αυγή και η ειδοποιός διαφορά μας είναι ότι η Χρυσή Αυγή, δεν φοβάται το σύστημα.
Όσους αποκλεισμούς και να κάνετε, η φωνή μας θα ακούγεται, μπορεί να μη συμμετέχουμε στα πεπραγμένα της Επιτροπής σας, τα οποία θα έλεγα δεν είναι και τόσο ουσιώδη πολιτικά, σε ό,τι αφορά την προστασία των Ελλήνων του εξωτερικού, εν πάση περιπτώσει, αυτά για να αποκατασταθεί η τάξη και η συμπεριφορά σας, έναντι ημών.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας ευχαριστώ κ. Παππά, προφανώς υπάρχει δυνατότητα στη διάρκεια των Εισηγήσεων και εσείς και ο έτερος εκπρόσωπος του κόμματος, του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, να λάβετε το λόγο και να αξιολογήσετε τα όσα θα ακουστούν από τους συναδέλφους, εισηγητές των άλλων κομμάτων. Όπως του κ. Δημοσχάκη, από τη Ν.Δ. και του κ. Γκιόκα, δια του κ. Σταύρου Τάσσου, από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Εισήγηση δεν δώσατε, δώσατε σε όλα τα κόμματα κ. Πρόεδρε. Σε εμάς δεν δώσατε Εισήγηση.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας ευχαριστώ, ακούστηκαν οι απόψεις σας, σας ευχαριστώ».