Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Δυναμική Εθνικιστική πορεία κατά του κατοχικού ψευδοκράτους στην Αθήνα: “Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις”! Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες βροντοφώναξαν “Ελλάς-Κύπρος-Ένωσις” στην δυναμική αντικατοχική πορεία των αδελφών μας Κυπρίων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα 35 χρόνια μετά την ανακήρυξη του κατοχικού ψευδοκράτους.

Με Ελληνικές σημαίες στα χέρια, εθνικιστικά λάβαρα και με τα συνθήματα "Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις", "Τούρκοι δεν ξεχνώ - θα εκδικηθώ", "Αλήτες - προδότες - Ομοσπονδιακοί", "΄Κύπρος - Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο" και "Ελλάς - Ελλάς - σκέπασε κι εμάς - της Κύπρου τα Ελληνόπουλα ποτέ να μην ξεχνάς" οι εκατοντάδες Εθνικιστές έκαναν την ατμόσφαιρα έξω από την τουρκική πρεσβεία να δονείται. 


Μπροστά στον ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό τα καπνογόνα έκαναν την νύχτα-μέρα και με στεντόρεια φωνή καταδικάσαμε τον κατακτητή.
Στη συνέχεια η πορεία οδηγήθηκε στον Άγνωστο Στρατιώτη, όπου σε στάση προσοχής εψάλη ο Εθνικός μας Ύμνος, ο Ύμνος της Χρυσής Αυγής και επαναλάβαμε το αθάνατο μήνυμα της ΕΟΚΑ για Ελευθερία και για Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.
Η κατοχή του βόρειου κομματιού της Κύπρου μας και η αναγνώριση του ψευδοκράτους είναι μια μαύρη σελίδα στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους.
Τα αδέλφια μας στην Κύπρο στενάζουν και η μισή σχεδόν νήσος βρίσκεται υπό κατοχή από τις δυνάμεις του Αττίλα. Δεν ξεχνούμε την εισβολή. Δεν ξεχνούμε τις ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!