Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Ξεκινούν νέο πογκρόμ κατά των Ελλήνων Αξιωματικών: Στα χνάρια του... Δένδια ο Σύριζα βλέπει “εστίες ακροδεξιών” στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Ξεκινούν νέο πογκρόμ κατά των Ελλήνων Αξιωματικών: Στα χνάρια του... Δένδια ο Σύριζα βλέπει “εστίες ακροδεξιών” στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή σε… ελεγχόμενη άνοδο, όμως η πραγματικότητα είναι πολύ πιο ζοφερή για το καθεστώς, το οποίο δεν κρύβει καθόλου τον πανικό του.
"Έχει δοθεί εντολή για πλήρη διερεύνηση των εστιών ακροδεξιάς στο στράτευμα" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Πάνος Ρήγας, μιλώντας σε καθεστωτικό ραδιοφωνικό σταθμό που πρόσκειται στην κυβέρνηση των ανθελλήνων.

Βλέπετε, για το υπουργείο Αμύνης του Καμμένου δεν είναι πρόβλημα οι 107 παραβιάσεις σε μία και μόνο ημέρα από τους τούρκους. Πρόβλημα είναι το πόσοι στρατιωτικοί μπορεί να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή.
Όπως το έθεσε ο Ρήγας, «υπάρχει βαθύ δημοκρατικό αίσθημα στον στρατό, αυτά τα μεμονωμένα στοιχεία θα απομονωθούν πλήρως. Γίνονται όλες οι ενέργειες και στο επίπεδο των στρατιωτικών σχολών. Όσοι έχουν επιλέξει να προσεγγίζουν τις αντιλήψεις της Χρυσής Αυγής υπηρετούν με λάθος τρόπο την πατρίδα μας. Ο εθνικισμός είναι επικίνδυνο φαινόμενο».
Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Δεν ξεχνάμε τις συντονισμένες προσπάθειες της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου στις Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελληνική Αστυνομία για να «ξεριζώσουν τους θύλακες της Χρυσής Αυγής». Τότε, ο Δένδιας είχε βγάλει στρατιωτικούς και αστυνομικούς και τους ξεγύμνωνε για να δει πιθανά εθνικιστικά τατουάζ.
Δεκάδες φορές έχουμε δει, άτομα με στρατιωτική περιβολή να ομιλούν σε συγκεντρώσεις του ΚΚΕ. Μάλιστα, τελευταίως στρατιώτες μέλη του ΚΚΕ κατέθεσαν στεφάνι στο Πολυτεχνείο. Γιατί, άραγε, δεν έχει διεξαχθεί ποτέ κάποια έρευνα για να βρεθούν «θύλακες του ΚΚΕ» στο στράτευμα; Θα ήταν λογική, δε, μία τέτοια κίνηση δεδομένου ότι ο Ελληνικός Στρατός μάτωσε για να καταστείλει την απόπειρα του ΚΚΕ να κάνει την χώρα μας σοβιετία. Γιατί δεν ελέγχονται θύλακες του ΠαΣοΚ, της ΝΔ, του Σύριζα;
Η απάντηση είναι απλή. Το ΚΚ€ είναι ο αριστερός προφυλακτήρας του συστήματος εξουσίας. Είναι το κόμμα που περιφρουρούσε την Βουλή την ώρα της ψήφισης του πρώτου Μνημονίου. Οι υπόλοιποι είναι το ίδιο το σύστημα εξουσίας που έχει ρίξει την Πατρίδα μας στα βράχια και έχει ξεπουλήσει τα εθνικά μας θέματα.
Ο μόνος λόγος που ερευνώνται «θύλακες της Χρυσής Αυγής» σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι επειδή η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός εχθρός του ανθελληνικού καθεστώτος και αυτό που λέμε δεν είναι καθόλου υπερβολικό, αφού σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο» έχει φέρει και υπερψηφίσει τα χειρότερα ανθελληνικά νομοσχέδια. Αρκεί να θυμίσουμε την… ομοθυμία, πλην Χρυσής Αυγής, της Βουλής σε θέματα όπως την αναγνώριση του… κοινωνικού φύλου, το τζαμί στην Αθήνα, την προδοσία της Μακεδονίας, τα Μνημόνια και άλλα πολλά.
Λέει ο Ρήγας πως «όσοι έχουν επιλέξει να προσεγγίζουν τις αντιλήψεις της Χρυσής Αυγής υπηρετούν με λάθος τρόπο την πατρίδα μας». Προφανώς, δεν αντιλαμβάνεται ότι οι Έλληνες ξύπνησαν και γυρνάνε την πλάτη στα καθεστωτικά κόμματα που τους κατέστρεψαν. Είμαστε το Αύριο και είσαστε το χθες!
Κώστας Αλεξανδράκης