Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Μία ακόμη… “χαμένη” γενιά; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, μία νέα ημέρα ξημέρωσε για την Ελλάδα. Ο ήλιος ανέτειλε λαμπρός για τις Γαλανόλευκες που κρατούσαν χιλιάδες Ελληνόπουλα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος από την Θράκη και την Μακεδονία μέχρι την Ρούμελη, τον Μοριά και την Κρήτη. Οι Έλληνες μαθητές διαδήλωσαν για την Μακεδονία, διαδήλωσαν για ένα θέμα εθνικό και αυτό δεν άρεσε καθόλου σε όλους αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν τους “καθοδηγητές” αυτού του λαού.

Αντίθετα με όλους αυτούς, όπως είχα καθήκον και εκφράζοντας την ψυχή της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας, απηύθυνα το παρακάτω μήνυμα στον Ελληνικό Λαό: 
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018:“Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα με την Ελλάδα κυριολεκτικά "ανοχύρωτη πολιτεία" υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται. Είναι τα Ελληνόπουλα που πλημμυρίζουν τις πλατείες και τους δρόμους στις πόλεις της Ελλάδος, από την Θράκη και την Μακεδονία μέχρι κάθε άκρη της Ελληνικής Πατρίδας, κρατώντας Γαλανόλευκες και προκαλώντας την οργή και το μίσος της κόκκινης χούντας που εξουσιάζει την δημόσια ζωή.
Με φρίκη διαπιστώνουν οι ινστρούχτορες της παρακμής, οι κόκκινοι δάσκαλοι και καθηγητάδες της γενιάς του Πολυτεχνείου και του εθνομηδενισμού, ότι η προπαγάνδα τους τόσων πολλών χρόνων πήγε στα χαμένα, ότι το διεθνιστικό δηλητήριο δεν μόλυνε τις ψυχές των νέων Ελλήνων που επιμένουν και αντιστέκονται γεμάτοι φλόγα και πάθος για τα εθνικά ιδανικά!
Σε μια Ελλάδα, η οποία ευρίσκεται σε έσχατη παρακμή και κυριαρχείται από τα ορφανά του Μαρξ και από κάποιους λιμπεραλιστές το ίδιο επικίνδυνα εθνομηδενιστές ξαφνικά γεννήθηκε μια ελπίδα και η ελπίδα αυτή είναι η Ελληνική Νεολαία που βγήκε στους δρόμους.”
Πράγματι, μια ελπίδα γεννήθηκε, μία ελπίδα η οποία σε κάποιους προξενεί ανησυχία εάν όχι πανικό. Έτσι, έγραψαν με αφορμή τις καταλήψεις των σχολείων από τους μαθητές για την Μακεδονία μεταξύ άλλων και τα εξής:
Μιχάλης Ιγνατίου: “Οι πολιτικοί, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, δεν έχουν καταλάβει ότι οι άνθρωποι έχουν ξυπνήσει. Σταμάτησαν να είναι αρνιά και να ακούνε τα απατηλά μηνύματα των κομματαρχών. Αυτή η πραγματικότητα είναι συνάμα και οδυνηρή, διότι φεύγουν από το σύστημα, που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία, και στρέφονται προς τη ναζιστική Χ.Α., το εξαδελφάκι της στην Κύπρο, το ΕΛΑΜ, και γενικά στους εθνικιστές και στους ακροδεξιούς…
30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Δημήτρης Δανίκας: “Προφανώς αυτός ο προεκλογικός αγώνας θα απογειωθεί σε ασύλληπτα ύψη ενός απίστευτου αλληλοσπαραγμού… Προφανώς το Σκοπιανό και η σκανδαλολογία θα συμπαρασύρουν τα πάντα. Προφανώς εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών θα πιάσουν την μύτη τους και θα γυρίσουν την πλάτη τους σ’ αυτόν τον οχετό. Προφανώς κερδισμένη θα βγει η Χρυσή Αυγή.”
Εάν θα βγει κερδισμένη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα το δείξει ο χρόνος… Όλα όμως δείχνουν πως αυτό θα συμβεί και θα συμβεί γιατί ΜΟΝΟΝ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκφράζει το πνεύμα ενός ολόκληρου Λαού, ο οποίος στην συντριπτική του πλειοψηφία αντιτίθεται στην εθνική μειοδοσία, στις συμφωνίες της ντροπής.
Έγραψαν πολλά όμως, με αφορμή τους μαθητές που βγήκαν στους δρόμους οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι οι σεσημασμένοι “προοδευτικοί” κονδυλοφόροι. Όπως ένας από αυτούς, που είπε ότι βγήκαν στο κλαρί με χρυσαυγίτικα συνθήματα οι μαθητές. Γι’ αυτόν οτιδήποτε εθνικό είναι και χρυσαυγίτικο! Ίσως να είναι και έτσι…
Τέλειωσε μάλιστα την αναφορά του μιλώντας για “τα καημένα τα νιάτα”! “Καημένα τα νιάτα” όταν βγαίνουν στους δρόμους για την Πατρίδα για ένα θέμα εθνικό. Στην πραγματικότητα καημένοι είναι όλοι αυτοί, που δεν μπορούν να νιώσουν την ψυχή ενός ολόκληρου Λαού.
Ένας άλλος έγραψε για μία νέα… χαμένη γενιά. Όχι κύριοι, αυτή η γενιά δεν είναι χαμένη, είναι η γενιά της ελπίδας για μια νέα Ελλάδα ενάντια σε μαρξιστές και λιμπεραλιστές εθνομηδενιστές.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή