Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Άνευ σχεδίου οι υποτελείς των ΗΠΑ μετά την απόφαση Τραμπ για απόσυρση από την Συρία

 Tweet
 Share
 Share
 Share
 Email
 Share
Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να αποσύρει τα στρατεύματα του από την Συρία και οι υποτελείς των ΗΠΑ στην Δύση, επί δεκαετίες νεροκουβαλητές του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού, ασθμαίνουν και τραυλίζουν επιδιώκοντας μια στρατηγική εξόδου, πολιτικού αλλά και στρατιωτικού απεγκλωβισμού, από την περιοχή.

Επί 8 χρόνια Αμερικανοί, Γερμανοί, Γάλλοι, Ισραηλινοί και κάθε λογής δυτικοί ξιπασμένοι πολιτικάντηδες προσπαθούσαν να αλλάξουν το καθεστώς στην Συρία και να απομακρύνουν, ακόμη και να δολοφονήσουν, τον Άσαντ. Την πολιτικο-στρατιωτική παρέμβαση του στην Συρία όλο αυτό το ιμπεριαλιστικό σκυλολόι την είχε βαπτίσει «αραβική άνοιξη», «ανθρώπινα δικαιώματα» που δήθεν παραβίαζε ο Άσαντ, «βοήθεια για τους δημοκράτες» και άλλα προπαγανδιστικά φληναφήματα, χορηγώντας τους κανίβαλους ισλαμοσυμμορίτες με όπλα και χρήματα για να κάνουν την βρωμοδουλειά.  
Μετά την απόφαση Τραμπ το «πομπώδες» ΝΑΤΟ, Βερολίνο, Παρίσι, Λονδίνο και Βρυξέλλες σιωπούν. Οι πρόθυμοι σύμμαχοι των ΗΠΑ στα εύκολα, όταν δηλαδή βομβαρδίζουν ανυπεράσπιστους λαούς στην Γιουγκοσλαβία, στην Λιβύη, στο Ιράκ, στην Υεμένη, στο Αφγανιστάν, στην Συρία και αλλού, εφόσον σέβονται τον εαυτό τους ή έχουν ψήγματα αξιοπρέπειας θα έπρεπε τώρα να σηκώσουν κεφάλι και να συνεχίσουν το «δημοκρατικό» έργο που ξεκίνησαν μαζί με τις ΗΠΑ το 2011.
Όμως δεν έχουν balls. Γιατί απέναντι τους βρίσκεται ένας ηγέτης που απέδειξε την αγάπη του για τον λαό του, ένας ηγέτης που για τον λαό του είναι ήρωας. Διότι απέναντι του όλο αυτό το ιμπεριαλιστικό σκουπιδαριό έχει την στρατιωτική μηχανή της Ρωσίας που επί σειρά ετών χλεύαζε μεν, αλλά σήμερα αδυνατεί να αντιμετωπίσει ευρισκόμενο σε παροξυσμό βλέποντας να εκτοξεύονται (δοκιμαστικά) οι υπερ-υπερηχητικοί πύραυλοι Kinzhal  και τα αεροχήματα Avangard. (Παρενθετικά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ακόμη και ο Ερντογάν έχει σχέδιο για την Συρία, ασχέτως αν δεν συμφωνούμε μαζί του).
Οι υποτελείς των ΗΠΑ πρέπει να κατανοήσουν το γεγονός ότι στον μονοπολικό σιωνιστικό κόσμο τους εμφανίζεται ένας δεύτερος πόλος εξουσίας, ένας πόλος ο οποίος μετά την εξαφάνιση της Σοβιετικής Ένωσης δημιουργεί γεωπολιτικό χώρο για μια ανεξάρτητη εξωτερική και στρατιωτική πολιτική, ένας πόλος που σέβεται τις διεθνείς συμφωνίες και τηρεί τις δεσμεύσεις του. Ίσως πάρει χρόνο να το συνειδητοποιήσουν η πρώην (;) κομμουνίστρια Μέρκελ, ο «κομψευόμενος» Μακρόν και ο «πότης» Γιούνκερ, οι αγαπημένοι συνδαιτυμόνες της λέσχης Bilderberg, του George Soros και άλλων ευαγών στοών, όμως ποτέ δεν είναι αργά και δεν πρέπει να είναι για το καλό των ευρωπαϊκών λαών.
Γ. Λιναρδής