Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά η ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά η ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής

Με αφορμή το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τον νομό Αττικής, γίναμε πάλι μάρτυρες της ανικανότητας της διοικούσας αρχής να διαχειριστεί έστω τα αυτονόητα.
Λίγο κρύο και μικρή ποσότητα χιονιού ήταν αρκετά για να παραλύσει η περιφέρεια Αττικής και η υποτιθέμενη πολιτική προστασία εντείνοντας το αίσθημα ανασφάλειας των συμπολιτών μας.
Ταυτόχρονα όμως αποδείχθηκε για πολλοστή φορά το ανύπαρκτο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της περιφέρειας Αττικής και των όμορων δήμων αφού μέχρι αργά εχθές το βράδυ οι πολίτες προσπαθούσαν να μάθουν αν και ποια σχολεία θα λειτουργούν!

Να υπενθυμίσουμε λοιπόν στους διοικούντες πως η περιφέρεια και η πολιτική προστασία δεν υφίστανται για να κλείνουν σχολεία, δρόμοι και λοιπές δομές με το παραμικρό, αλλά για να εξασφαλίζεται η ασφαλής και εύρυθμη λειτουργία τους.
Το μόνο «ευχάριστο» που προκύπτει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πως φανερώνεται ξανά στην πράξη ότι οι «σύντροφοι» είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι από κάθε άποψη, έτσι ώστε να μην μείνει καμία αμφιβολία σε κανέναν την ώρα της κάλπης για αυτό που πρέπει να πράξει…
Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» δηλώνει παρούσα και έτοιμη να συνδράμει στους συμπολίτες μας με όλες τις δυνάμεις της όπου χρειαστεί.
Ελληνική Αυγή για την Αττική