Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Δολοφονική επίθεση κομμουνιστοσυμμοριτών κατά του κλιμακίου της “Ελληνικής Αυγής” στην Φυλή

Δολοφονική επίθεση κομμουνιστοσυμμοριτών κατά του κλιμακίου της “Ελληνικής Αυγής” στην Φυλή

Θρασύτατη δολοφονική επίθεση από κομμουνιστοσυμμορίτες δέχθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ελληνικής Αυγής για τη Φυλή, Θοδωρής Τσέλας και κλιμάκιο της παράταξης, στην πλατεία των Άνω Λιοσίων, λίγο πριν τελέσουν το Εθνικό τους καθήκον κατάθεσης στεφάνου τιμής προς τους Ήρωες της Επανάστασης του 1821.

Άγνωστοι όρμηξαν πάνω στους συναγωνιστές φωνάζοντας «τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά».
Χτύπησαν τον επικεφαλής της παράταξης και του έκλεψαν το κινητό, καθώς και την Γραμματέα της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή, Βάλια Γιαννοπούλου, τον Τομεάρχη, Ευριπίδη Βεδουρά και άλλα μέλη. Πήραν το στεφάνι και το έσκισαν ουρλιάζοντας πανηγυρικά μπροστά στα μάτια των άναυδων πολιτών που παρακολουθούσαν το συμβάν.
Προκλητική η αδράνεια των αστυνομικών που στέκονταν απαθείς ανάμεσα τους.
Μπράβο στα αδέρφια μας συναγωνιστές που ακόμα και τη στιγμή που δέχονταν τα χτυπήματα φώναζαν «Ζήτω το Έθνος». Μετά το επεισόδιο ο Θοδωρής Τσέλας μαζί τα μέλη της Ελληνικής Αυγής για τη Φυλή πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.
Το περιστατικό είναι ακόμα ένα από τα πολλά που καταδεικνύουν πως η Δημοκρατία στη Χώρα είναι θεσμός ανύπαρκτος και πως η χειρότερη μορφή φασισμού είναι η Αριστερή.
Να γνωρίζουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι πως τίποτα δεν μας κάμπτει. Καμία επίθεση δεν τρομάζει τους Εθνικιστές!