Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΑΙΣΧΟΣ: Λιμενικοί καταγγέλλουν παρεμβάσεις συριζαίων για να υποβαθμιστεί το επεισόδιο στα Εξάρχεια!

ΑΙΣΧΟΣ: Λιμενικοί καταγγέλλουν παρεμβάσεις συριζαίων για να υποβαθμιστεί το επεισόδιο στα Εξάρχεια!

Πανθομολογούμενο είναι ότι οι συριζαίοι έγιναν ρεζίλι με το επεισόδιο μεταξύ Λιμενικών και παρακρατικών στα Εξάρχεια, κατά το οποίο δύο λιμενικοί μαχαιρώθηκαν και τους έκλεψαν τα υπηρεσιακά τους περίστροφα.
Επί του ζητήματος σήμερα η εφημερίδα «Το Βήμα» έχει εκτενές ρεπορτάζ στο οποίο σημειώνεται μία… διάσταση απόψεων μεταξύ των αρχικών καταθέσεων και των σημάτων του Λιμενικού και της δικογραφίας που έχει στα χέρια της η εφημερίδα.

Εκεί, μέσα στο άρθρο του αστυνομικού συντάκτη της εφημερίδος σημειώνεται το εξής αμίμητο: «Σύμφωνα με αναφορές λιμενικών υπήρξε προτροπή από στελέχη του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας να μην επιμείνουν για …ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό ενόπλων προκειμένου να μην γίνει περαιτέρω «πολιτική ζημιά» στην κυβέρνηση για το θέμα των Εξαρχείων».
Αλήθεια, η έννοια της «διάκρισης των εξουσιών» είναι γνωστή στους σταλινίσκους της Κουμουνδούρου ή μήπως είναι ισχυρότερα τα μαθήματα που λάβανε από τους αισχρούς προκατόχους τους της Νέας Δημοκρατίας;
Και κάτι άλλο: Όταν οι παρακρατικοί είχαν κάνει ένοπλη παρέλαση στα Εξάρχεια είχαν βγει οι ίδιες οι αρχές να τους αθωώσουν, λέγοντας δήθεν ότι "τα όπλα ήταν ψεύτικα". Τελικά, πόσο βάθος έχει το αριστερό παρακράτος μέσα στον κρατικό μηχανισμό;