Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Περιοδεία υποψηφίου Περιφερειάρχη με την “Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα”, Χαράλαμπου Γιώτη σε Θήβα, Ιτέα και Άμφισσα - Φωτογραφίες

To Σάββατο 20 Απριλίου στο συνεδριακό κέντρο Θηβών στην εκδήλωση "από το πάθος στην Ανάσταση" παρόντες ήταν ο βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος με την "Ελληνική Αυγή", Χαράλαμπος Γιώτης. Στην κατανυκτική αυτή εκδήλωση που συμμετείχαμε μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, τύχαμε εξαιρετικής υποδοχής και αγάπης από τους πολίτες της Θήβας σε έναν χώρο που η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Κατά το διήμερο της περιοδείας μας στον πολύπαθο και εγκαταλελειμμένο νομό Φωκίδας επισκεφθήκαμε τις φυλακές Άμφισσας όπου τύχαμε εξαιρετικής υποδοχής από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, μιλήσαμε μαζί τους για τα προβλήματα και την καθημερινότητά τους και η εικόνα που αποκομίσαμε είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ασφάλεια και των φυλακών αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Με κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής" περάσαμε από όλες τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της Ιτέας, καταστήματα, εμπορικά και καφετέριες. Επισκεφτήκαμε το λιμάνι, αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα των πολιτών, οι οποίοι μας υποδέχτηκαν με εξαιρετική αγάπη και θέρμη και μας μιλήσαν για την απίστευτη εγκατάλειψη που βιώνει η Ιτέα όπως και ο ευρύτερος νομός Φωκίδος σε όλους τους τομείς.
Επισκεφθήκαμε το Λιδωρίκι, το Μαλανδρίνο και την ευρύτερη περιοχή του Δημοτικού διαμερίσματος. Ένας δήμος επίσης εγκαταλελειμμένος στο έλεος του Θεού από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τις αρχές.
Όλο το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου μας περίμενε στην Άμφισσα. Η επίσκεψη κράτησε δύο ολόκληρες ώρες, όπου καταγράψαμε αναλυτικά όλα τα προβλήματα και αποκομίσαμε την εικόνα ολοκληρωτικής εγκατάλειψης του νόμου από τον πρώην περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μπακογιάννη αλλά και όλες τις δημόσιες κρατικές υπηρεσίες.
Τέλος, επισκεφθήκαμε το ανεκτίμητης αξίας Ιστορικό και Πολεμικό Μουσείο της Άμφισσας. Ένα μουσείο με χιλιάδες εκθέματα ανεκτίμητης αξίας, τα οποία συγκεντρώθηκαν, συντηρούνται και εκτίθενται από τον Αντώνιο Μόσχο με προσωπικό μεράκι και τεράστιο οικονομικό κόστος. Ο κ. Μόσχος μας ξενάγησε και μας ενημέρωσε για όλα τα εκθέματα που πραγματικά αξίζει κάθε επισκέπτης της Άμφισσας να αφιερώσει μία - δύο ώρες ώστε να ενημερωθεί για αυτό το θησαυρό.