Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Μάταια χαίρονται… Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μάταια χαίρονται… Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μια απάντηση στον κ. Καρακούση και "Το Βήμα"
Αμέσως μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ολόκληρο το σύστημα έχει ξεκινήσει μία επιχείρηση Ψυχολογικού Πολέμου κατά της Χρυσής Αυγής. Προσπαθεί να ενσπείρει την ηττοπάθεια και παρουσιάζει την ψευδή εικόνα ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εξαφανίστηκε!
Στην προσπάθεια αυτή μάλιστα συμμετέχουν και κάποιοι γνωστοί για τον σκοτεινό ρόλο τους παράγοντες του λεγόμενου ακροδεξιού χώρου, οι οποίοι ενώ μισούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εμφανίζονται σαν… φίλοι της! Ο πόλεμος αυτός δεν είναι σημερινός. Κρατά από το 2012 και κλιμακώθηκε τους τελευταίους μήνες και παρ’ όλα αυτά σχεδόν 300.000 Έλληνες άντεξαν και τίμησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
“Αυτοί που μας πολεμούν δεν είναι χθεσινοί”

Όσο γι’ αυτούς που μας πολεμούν δεν είναι χθεσινοί και έχουν λόγους γι’ αυτό όπως οι ίδιοι ομολογούν. Ένα παράδειγμα: ΤΟ ΒΗΜΑ - 14/12/2012: Αντώνης Καρακούσης: «Όσοι δεν φορούν παρωπίδες και δεν φοβούνται την αλήθεια, εύκολα μπορούν να διακρίνουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας».
Στην ίδια εφημερίδα έγραψε πριν τρεις ημέρες ο ίδιος αρθρογράφος: ΤΟ ΒΗΜΑ, Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, Αντώνης Καρακούσης: “Το πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα της μάχης των ευρωεκλογών ήταν η παταγώδης αποτυχία της Χρυσής Αυγής του κ. Μιχαλολιάκου, η οποία έπεσε κάτω του 5%, την ώρα που η ηγεσία της προσδοκούσε διψήφιο ποσοστό. Είχαν φανεί εδώ και καιρό οι αδυναμίες του ναζιστικού σχήματος και η απουσία κινητοποίησης των ακραίων μελών της. Ορισμένοι απέδωσαν την υποχώρησή της στα αποκαλυπτήρια του σκοτεινού προσώπου της μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Άλλοι στα οικονομικά σκάνδαλα, που αποκάλυψαν οι διωχθέντες ευρωβουλευτές της. Και άλλοι στο γεγονός ότι απεσύρθησαν οι χρηματοδότες και οι υποστηρικτές της”.
Το κείμενό του είναι άδικο, άστοχο και ασφαλώς συκοφαντικό. Το τι προσδοκούσε η ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν το γνωρίζει ο κ. Καρακούσης, ο οποίος φιλότιμα σύμφωνα με αυτά που πιστεύει ότι δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας, γράφει τα όσα γράφει.
“Είμαστε Εθνικιστές και ΟΧΙ ναζιστές”
Πρώτα απ’ όλα δεν σέβεται την δήλωσή μας και τον αυτοπροσδιορισμό μας ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ, συνεχίζοντας να υπηρετεί την συκοφαντική εκστρατεία ολόκληρου του συστήματος. Όσο για αυτό περί “σκοτεινού προσώπου” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα έπρεπε αφ’ ενός μεν να σεβαστεί μία δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη και το τεκμήριο της αθωότητας όσων δικάζονται, αφ’ ετέρου δε το επιχείρημά του είναι έωλο, αφού αυτά τα περίφημα αποκαλυπτήρια του σκοτεινού προσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έχουν γίνει ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2013.
Τώρα θυμήθηκαν να μη μας ψηφίσουν όσοι δεν μας ψήφισαν; Ή μήπως για λόγους ενός στενού και χυδαίου προσωπικού συμφέροντος επιδιώκοντας να συμμετάσχουν στην νομή της εξουσίας από την Νέα Δημοκρατία, την οποία υποστηρίζει και η εφημερίδα το “ΒΗΜΑ”.
“Οικονομικά σκάνδαλα" και... χρηματοδότες!
Επιλήψιμο όμως είναι αυτό το οποίο γράφει ο κ. Καρακούσης για “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ”, καθώς και για χρηματοδότες! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ελεγχθεί από επιτροπές της Βουλής, από τον ΣΔΟΕ, από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές και έχει αποδείξεις ότι είναι πεντακάθαρη στα οικονομικά ζητήματα σαν γάργαρο νερό, όμως ο κ. Καρακούσης υιοθετεί σαν αντικειμενικό γεγονός ότι υπάρχουν οικονομικά σκάνδαλα και κατά τούτο έχει πλήρη ευθύνη των γραφομένων του. 
Γράφει επίσης ότι απεσύρθησαν οι χρηματοδότες μας! Θα μπορούσε να μας πει ποιοι είναι αυτοί για να τους μάθουμε και εμείς; Προς γνώσιν του λοιπόν, του λέμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ποτέ δεν είχε χρηματοδότες και προκαλούμε τον οποιονδήποτε έχει έστω και το ελάχιστο στοιχείο να βγει να το πει.
Στην συνέχεια του κειμένου του ο κ. Καρακούσης γράφει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αποτύχει στις εθνικές εκλογές και ότι δεν έχει μέλλον. Αντί άλλης απαντήσεως ένα απόσπασμα από το άρθρο ενός συναδέλφου του στην εφημερίδα το “Έθνος”:
«Έθνος 6/6/2019 Καρτερικά - Ευάγγελος Χεκίμογλου: ”Ματαίως χάρηκαν μερικοί σχολιαστές ότι ο ναζισμός δήθεν υπέστη ήττα. Διότι, αν το 13% των νέων ψήφισε ένα κόμμα που συνολικά έλαβε περί το 4%, έπεται ότι η δύναμη του κόμματος αυτού προέρχεται κυρίως από τη νεολαία. Συνεπώς, σε μερικά χρόνια θα είναι πολύ ισχυρότερο από ό,τι σήμερα".»
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή