Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από την Τ.Ο. Αθηνών: Η μόνη ψήφος για την Ελλάδα είναι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή! Βίντεο, φωτορεπορτάζ

Υπόσχεση συνέχισης του ασυμβίβαστου Αγώνα και Νίκης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δόθηκε σήμερα από τα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών.

Εκατοντάδες ένθερμοι Συναγωνιστές κατέκλυσαν τα γραφεία του κόμματος στην Δηλιγιάννη, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πως και στην νέα Βουλή η φωνή της Εθνικής Αντίστασης θα ακούγεται δυνατά και θα τρομοκρατεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Γεώργιος Μισιάκας, ο οποίος υπενθύμισε πως η Χρυσή Αυγή ξέρει να δίνει μάχες υπό αντίξοες συνθήκες και πάντα να κερδίζει, τονίζοντας πως το μέλλον μας ανήκει.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν Συναγωνιστές που μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής δίνουν την μάχη στην Α' Αθηνών.
Ο Συναγωνιστής Θανάσης Αϊβατίδης επισήμανε πως οι Εθνικιστές έχουν πάντα ψηλά το ηθικό και με επιμονή και προσήλωση πετυχαίνουν πάντα τον στόχο τους.
Η Συναγωνίστρια Δήμητρα Βελέντζα σημείωσε από την πλευρά της πως στην δίκη που εξελίσσεται θα αποδειχθεί η αθωότητα της Χρυσής Αυγής και η σκευωρία που στήθηκε εναντίον της.
Η Συναγωνίστρια Μαριάννα Καλαποθαράκου πως τον Αγώνα τον δίνουν όλοι οι Συναγωνιστές με το ίδιο πάθος από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.
Ο Συναγωνιστής Θεόδωρος Κουδούνας δήλωσε πως είναι Τιμή να αγωνίζεσαι με την Χρυσή Αυγή και το μέλλον μας ανήκει.
Ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κωνσταντινίδης κάλεσε από την πλευρά του άπαντες να αγωνιστούν με αυταπάρνηση μέχρι την Νίκη.
Ο Συναγωνιστής Γιώργος Λιναρδής επισήμανε πως η τουρκική προκλητικότητα οφείλεται στις διαχρονικές υποχωρήσεις και τον ραγιαδισμό του "δημοκρατικού τόξου".
Ο Συναγωνιστής Δημήτρης Τζεμπετζής δήλωσε πως διεξάγουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα ενάντια στο σάπιο σύστημα και στην Μνήμη των Αθάνατων Συναγωνιστών μας.
Τον Αρχηγό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προσφώνησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας.
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως χωρίς την Χρυσή Αυγή η Ελλάδα μας είναι μια χαμένη υπόθεση.
Επισήμανε επίσης πως όσοι ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία, δεν τιμωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την Πατρίδα μας. Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ψήφος για την Ελλάδα μας!
Τόνισε παράλληλα πως οι μοναδικοί Εθνικιστές είναι οι Χρυσαυγίτες που εδώ και δεκαετίες αγωνίζονται με ψηλά τις Σημαίες για τα Εθνικά δίκαια.
Κλείνοντας, τόνισε πως στις 7 Ιουλίου η Χρυσή Αυγή θα είναι και πάλι δυνατή εντός και εκτός Βουλής.