Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

28 Ιουλίου 1948 ΚΚΕ (ξανά) προδίδει την Μακεδονία


28 Ιουλίου 1948 ΚΚΕ (ξανά) προδίδει την Μακεδονία
Τραγικός ο Ιούλιος με συνεχείς διαχρονικές προδοσίες κατά του Έθνους. Και δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ κανείς για το ποιος είναι ο δημιουργός τους. Το ΚΚΕ. Το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας.
Άλλη μια τέτοια ήταν και η πραγματοποιηθείσα 28-29 Ιουλίου 1948, 4η Ολομέλεια της ΚΕ του, με θέμα «Η πολεμική και πολιτική κατάσταση και τα καθήκοντα του ΚΚΕ». Διαβάζουμε λοιπόν στην απόφαση της Ολομέλειας:
«..Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό που κατέκτησε δια της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού, για τη Μακεδονία και τη Θράκη το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό κράτος, του δικαιώματος για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη του πληθυσμού των περιφερειών αυτών για την εθνική τους απελευθέρωση…» (Επίσημα κείμενα ΚΚΕ τόμος 3ος, σελίς 326).

Χαρακτηριστικό είναι ότι την ίδια ημέρα της λήξης της Ολομέλειας (29 Ιουλίου) ενημερώνουν με εμπιστευτική τρισέλιδη επιστολή (Αλήθεια πότε τα πρόλαβαν όλα;) τις ΚΕ των αδελφών κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων Αλβανίας, Βουλγαρίας, Ουγγαρίας, Ρουμανίας, Τσεχοσλοβακίας και Πολωνίας προς τις οποίες εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τη βοήθεια που τους παρέχουν.
Επειδή το αστικό κράτος και οι κυβερνώντες προσπαθούν να επιβάλλουν την μονομερή λήθη και να υποδέχονται και να τιμούν στις «γιορτές για τη Δημοκρατία» τους πραγματικούς εγκληματίες του Ελληνικού λαού θα τους υπενθυμίσουμε τα παρακάτω:
Οι προδοτικές αποφάσεις των ολομελειών της Κεντρικής Επιτροπής  ΚΚΕ δεν έχουν προκύψει τυχαία. Αντλούν τη «σοφία» τους από το ιδεολογικό οπλοστάσιο του Ζαχαριάδη, του τραγικού για την Ελλάδα ηγέτη του ΚΚΕ που δήλωνε ότι: «η κακοδαιμονία της χώρας μας από το 1821 και δω οφείλεται στην ¨Μεγάλη Ιδέα¨ της άρχουσας τάξης. Πότε, όμως, και γιατί εμφανίστηκε αυτή η ιδεολογία της άρχουσας τάξης; Εμφανίστηκε σε μια ιστορική περίοδο, όταν η Ελεύθερη Ελλάδα αποτελείτο από τον Μοριά, τη Στερεά Ελλάδα και τις Κυκλάδες».
Στο ίδιο μήκος προδοσίας και ο Ζέβγος, ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ που θεωρούσε ότι: «το ελληνικό έθνος διαμορφώθηκε από την ανάμιξη Βλάχων, Σλάβων, Αρβανιτάδων και Ελλήνων».

Αυτές οι θεωρίες και το μίσος που εκπέμπουν, προετοίμασαν το έδαφος για τις αντεθνικές θέσεις περί Μακεδονίας - Θράκης.
Τα παραπάνω τα καταγγέλλει σαν προδοτικά και ο υπεύθυνος της σφαγής του Λιτοχώρου (Μάρτιος 1946) και μέραρχος των συμμοριτών, Αλέξανδρος Ρόσιος (Υψηλάντης) στο βιβλίο του «Στα φτερά του οράματος» το 1977. Πολύ αργά βέβαια μετά το αιματοκύλισμα που έφεραν στην Ελλάδα.
Το ίδιο έτος (1977) εξίσου αποκαλυπτικός για την προδοσία που υπηρέτησαν με σθένος είναι και το ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ και των συμμοριτών Δημήτρης Βλαντάς,  που, στο δικό του βιβλίο «Η προδομένη επανάσταση» ομολογεί: «Η απόφαση για το εθνικό ζήτημα ήταν τελείως τυχοδιωκτική. Την επιβάλαμε στο ΚΚΕ διότι η Σοβιετική Ένωση μέσω της αυτονομήσεως της Μακεδονίας και της Θράκης ήθελε να έχει διέξοδο στη Μεσόγειο, αφού πάντα λογάριαζε ότι η Βουλγαρία θα ήταν στο σακκί το δικό της». [Διατηρείται η ορθογραφία των κειμένων των βιβλίων]
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ΚΚΕ έχει διαδραματίσει από το έτος της ίδρυσής του (1918), μέχρι στις μέρες μας μία ανθελληνική και προδοτική στάση σε σημαντικές για το Έθνος μας ιστορικές στιγμές.

Είναι ντροπή για την Ελλάδα, ακόμη και σήμερα, 30 χρόνια μετά την πτώση των πλέον φρικαλέων καθεστώτων του υπαρκτού σοσιαλισμού, να υπάρχει και να λειτουργεί ένα κόμμα, που μόνο δεινά προσέφερε σε αυτόν τον τόπο.
Φαίνεται έχει αργήσει για την Ελλάδα το προφητικό του Τρότσκυ:
«Η εκδίκηση της ιστορίας είναι πιο σκληρή και από τον πιο σκληρό Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης».