Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

O Μητσοτάκης σε ρόλο αριστερού “αντιφασίστα” κατά Χρυσής Αυγής

O Μητσοτάκης σε ρόλο αριστερού “αντιφασίστα” κατά Χρυσής Αυγής!
«Ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί το γεγονός ότι το αποκρουστικό ναζιστικό μόρφωμα εξοβελίστηκε οριστικά από το ναό της δημοκρατίας…»
Κατά την διάρκεια των χθεσινών προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε για άλλη μια φορά, ειδική αναφορά στην Χρυσή Αυγή και μάλιστα κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων ΜΑΖΙ, να… χειροκροτήσουν το γεγονός ότι από τα έδρανα της νέας βουλής απουσιάζει η φωνή του Εθνικισμού!

«Δεν πρόκειται να κάνω καμία έκπτωση ως προς το ήθος και το ύφος του πολιτικού διαλόγου. Ας θυμηθούμε τα λόγια του Δημήτρη Τσάτσου τα οποία μνημόνευσε προχθές και ο νέος πρόεδρος της Βουλής: Η αντιπαράθεση αντιπάλων στεριώνει τη δημοκρατία, η σύγκρουση εχθρών μέσα στον χώρο της είναι η αρχή του τέλους», είπε ο πρωθυπουργός. «Ας σηματοδοτήσουμε και σε αυτή την αίθουσα ότι η εποχή του θυμού, της οργής και της βίας πέρασε. Και ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί το γεγονός ότι το αποκρουστικό ναζιστικό μόρφωμα εξοβελίστηκε οριστικά από το ναό της δημοκρατίας. Γιατί δεν άνηκε ποτέ», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Καταλάβατε τώρα «πατριώτες» πόση χαρά δώσατε στο πολιτικό κατεστημένο; Όσο για εκείνον τον «οριστικό εξοβελισμό», βιάζεται πολύ ο Κυριάκος Μητσοτάκης… Και η πολιτική είναι ένας αγώνας αντοχής. Εμείς αντέξαμε δεκαετίες ολόκληρες στο «περιθώριο». Αυτή την φορά δεν θα περιμένουμε τόσο. Θα επιστρέψουμε πολύ συντομότερα από όσο πιστεύουν και δυνατότεροι από ποτέ. Γιατί ακόμα και εκτός βουλής, παραμένουμε η μοναδική εθνική αντιπολίτευση απέναντι στο «κόμμα των πολιτικών κομμάτων».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-se-rolo-aristerou-antifasista-kata-chrushs-aughs#ixzz5uKM3DqCy