Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην TRT: Ο Μητσοτάκης ισχυρίζεται ότι θα “νοικοκυρέψει” την Χώρα, την ώρα που το κόμμα του χρωστά 280 εκατ. ευρώ!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον Σωτήρη Πολύζο στην TRT Θεσσαλίας, όπου παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος ενόψει των αυριανών Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αφού επισήμανε τον συνεχιζόμενο παράνομο αποκλεισμό του κόμματος από τα ΜΜΕ ακόμα και κατά την προεκλογική περίοδο κατά παράβαση της ΚΥΑ, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική Εθνική επιλογή ενάντια σε νεοφιλελεύθερους και μπολσεβίκους.

Δεν παρέλειψε να καταδείξει την υποκρισία της ΝΔ που ευαγγελίζεται το νοικοκύρεμα της Χώρας, την στιγμή που το κόμμα του Μητσοτάκη χρωστά 280 εκατ. ευρώ.
Στηλίτευσε ακόμη τις παλαιοκομματικές μεθόδους των κομματαρχών της ΝΔ που εκβιάζουν τους ψηφοφόρους και τόνισε την πατριδοκάπηλη στάση της στο Σκοπιανό, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Τέλος, ξεκαθάρισε πως ενάντια στις συκοφαντίες και τις διαδόσεις από τα συστημικά παπαγαλάκια η Χρυσή Αυγή θα εισέλθει ξανά ισχυρή στην επόμενη Βουλή.