Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Οι “πατριώτες” που δεν θέλουν την Χρυσή Αυγή


Οι “πατριώτες” που δεν θέλουν την Χρυσή Αυγή
Πριν τις εκλογές έντονη ήταν η κινητικότητα στο διαδίκτυο για ένωση κάποιων πατριωτικών και εθνικών οργανώσεων και σχηματισμών, κινητικότητα, η οποία μετά τις εκλογές εξαφανίστηκε παντελώς…
Όλη αυτή όμως, η ανταλλαγή απόψεων, η οποία δεν οδήγησε πουθενά, δημιούργησε μία σύγχυση, που τελικά το μόνο που πέτυχε ήταν να οδηγήσει κόσμο στην Νέα Δημοκρατία και να αφαιρέσει ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έτσι λοιπόν εύλογα δημιουργείται η απορία εάν η συγκεκριμένη “πρωτοβουλία” έχει καλές προθέσεις ή απλά κάθε φορά προκύπτει για να δημιουργήσει μέτωπα ενάντια στο αντικειμενικά και με την γλώσσα των αριθμών πλέον ισχυρό εθνικιστικό κίνημα.

Το μόνο εθνικιστικό κίνημα, το οποίο κατόρθωσε επί επτά χρόνια να εκπροσωπείται στην Βουλή και το οποίο σήμερα εκπροσωπείται στην Ευρωβουλή, στο Δήμο Αθηναίων, στο Δήμο Πειραιώς, στον Δήμο Καλαμαριάς, στον Δήμο Πύργου, στον Δήμο Καλλιθέας, καθώς και σε όλες τις μεγάλες περιφέρειες της χώρας εκτός Ηπείρου και Βορείου Αιγαίου. Υπάρχει, λοιπόν, μία συγκεκριμένη πολιτική βάση επάνω στην οποία μπορεί να κτιστεί μία προσπάθεια το μέλλον, η οποία να αποτελεί μία δυνατή εθνική αντιπολίτευση ενάντια στην ξενόδουλη πολιτική και των φιλελεύθερων και των μπολσεβίκων. 
Βεβαίως, δεν λείπουν από τις προσπάθειες αυτές και άτομα και σχηματισμοί με καλή πρόθεση. Αυτοί επιτέλους ας σκεφτούν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μονόδρομος. 
Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι επικαλούνται τον πατριωτισμό, όντας γυρολόγοι κομμάτων του μνημονίου και οι οποίοι τρέφουν φθόνο και εμπάθεια κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για τον απλούστατο λόγο ότι γνωρίζουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα τους δεχθεί ποτέ!