Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Ανησυχεί ο Τατσόπουλος για την επάνοδο της Χρυσής Αυγής


Ανησυχεί ο Τατσόπουλος για την επάνοδο της Χρυσής Αυγής
Σε συνέντευξή του ο γνωστός Τατσόπουλος που γύρισε δεν ξέρω γω πόσα κόμματα και στις τελευταίες εκλογές υποστήριξε Ν.Δ., αναφέρθηκε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έκρινε επιπόλαια την πρόταση της Εισαγγελικής Αρχής με την οποία αθωώνονται οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Γιατί δεν του άρεσε η πρόταση; Το λέει καθαρά, γιατί μία θετική εξέλιξη θα επαναφέρει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πολιτικό προσκήνιο. Δεν εξετάζει δηλαδή αν είμαστε ένοχοι ή αθώοι, αλλά λέει ότι πρέπει οπωσδήποτε να καταδικαστούμε για ξεκάθαρα πολιτικούς λόγους. Λέει χαρακτηριστικά τα παρακάτω:
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει φόβος για την ανάπτυξη ναζιστικών και φασιστικών στοιχείων ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε: «Η Χρυσή Αυγή, το νεοναζιστικό μόρφωμα, επί επτά χρόνια βρέθηκε στη Βουλή με την ψήφο ενός μέρους του ελληνικού λαού…  Είναι στο χέρι μας σε ποια θέση θα βάλουμε τη Χρυσή Αυγή. Ελπίζω και εύχομαι να μην επιστρέψει και η πολύ επιπόλαια πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της Χρυσής Αυγής – καθώς δικάζεται από το 2015- που διαχωρίζει το αίτιο με το αιτιατό, δεν θα περάσει. Γιατί θα δώσει ένα πρόκριμα στη Χρυσή Αυγή για να κάνει επάνοδο στο πολιτικό προσκήνιο».
Αγωνιά ο Τατσόπουλος και δεν είναι ο μοναδικός και αυτό δείχνει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο μόνος αποφασιστικός αντίπαλος του Συστήματος!