Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ BLACKWATER, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΙ».

                                                             Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τα πράγματα πλέον δεν είναι καθόλου αστεία. Το ότι η Ελλάδα είναι υπό κατοχή είναι πλέον ένα γεγονός αναμφισβήτητο.
Το ότι μας κυβερνάει ένα υποχείριο των ξένων κατακτητών με την μορφή μιας πολυκομματικής ΧΟΥΝΤΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ  και αυτό είναι επίσης πλέον αποδεδειγμένο.
Αυτά όμως που συμβαίνουν έχουν αρχίσει πια να ξεφεύγουν ακόμα πιο πέρα από τα όρια και της πιο αρρωστημένης φαντασίας, αποδεικνύοντας ότι ο Έλληνας σήμερα δεν κυβερνάτε απλά από μισέλληνες ξεπουλημένους εκτελεστές που τον έχουν επικηρύξει, αλλά από μια κάστα ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ στα όρια της ανωμαλίας υποτακτικών στους κατακτητές.....
Έτσι…. τα Μεγάλα Αφεντικά αποφάσισαν ότι τα φορομπηχτικά μέτρα, δεν είναι αρκετά σκληρά, όχι στην θεωρία, αλλά στην πράξη!!!
Στην εφαρμογή! Διαπίστωσαν ότι οι ντόπιοι εφοριακοί εκτελεστές, είναι κάπως «χαλαροί», και δεν παίρνουν τα κεφάλια των ραγιάδων τόσο ψυχρά και στεγνά όσο πρέπει!
Έτσι μετά τους μισθοφόρους επαγγελματίες δολοφόνους της Blackwater που έρχονται για να προστατέψουν όλα αυτά τα επίορκα υπαλληλάκια της Τρόικα τους θρασύδειλους αυτούς  ξενοπροσκυνημένους δικτάτορες που ΕΚΤΕΛΟΥΝ για λογαριασμό της τους Έλληνες, τώρα…. έρχονται και οι «κυνηγοί κεφαλών»!!!
Το θέμα αυτό που ακούγεται σχεδόν γελοίο, (όχι βέβαια τόσο γελοίο όσο τα κομπολόγια από δόντια μεταναστών που γίνονται πρώτο θέμα στις ειδήσεις) παραπέμποντας σε θρίλερ, όμως….  είναι αληθινό!
Για τους «κεφαλοκυνηγούς» δεν πρόκειται φυσικά να ακούσετε τίποτα από τα κατοχικά τηλεοπτικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης, για τον πολύ απλό λόγο ότι πρόκειται για ένα «θρίλερ» που ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Το περιοδικό «Spiegel» λειτουργώντας ως «αντιπρόσωπος» της καγκελαρίας – commentator των κεντρικών αρχηγείων της Γκεστάπο, απέστειλε εμμέσως πλην σαφώς την εντολή στους εδώ υποτακτικούς υπαλλήλους των SS, ότι πρέπει να εκχωρήσουν αρμοδιότητες σε «ιδιώτες», οι οποίοι θα έχουν τον «τρόπο» να εισπράττουν την φορολογία των πολιτών!!!
Φυσικά δεν αναφέρονται οι τρόποι που αυτοί οι «ιδιώτες» - νταβατζήδες - νονοί θα καταφέρουν να το κάνουν αυτό, αν και οι τρόποι είναι μάλλον γνωστοί, καθώς όλοι ξέρουμε πως εισπράττουν οι νονοί της νύχτας την «προστασία» από τα μαγαζιά.
Έτσι ερμηνεύοντας το αναμάσημα των Γερμανικών αιτιάσεων για τη δυσλειτουργία των εφοριών, είδαμε πρωτοσέλιδο άρθρο σε πρωινή εφημερίδα, με τίτλο «Ιδιωτικές εφορίες θέλει η Γερμανία»!!!
Και εδώ βρίσκεται η ουσία.
Ο ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΣ «εταίρος» της χώρας μας σχεδιάζει πυρετωδώς ένα σαφάρι φορολογουμένων που θα ανατεθεί σε ιδιωτικές εταιρίες ώστε να επιταχυνθεί περαιτέρω ο αφανισμός και η εξόντωση των χαμηλών και των μεσαίων στρωμάτων του λαού.
Φυσικά οι δανειστές μας δεν συναντούν ως ήταν αναμενόμενο ιδιαίτερες αντιστάσεις από τα υπαλληλάκια τους (αυτό δα έλλειπε). Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, «το σχέδιο που έχουν επεξεργαστεί κυβέρνηση και Τρόικα (μαζί πάνε αυτά τα δύο!), προβλέπει την επιστράτευση των ελεγκτικών εταιριών(!) στην είσπραξη των φόρων, με διαδικασίες ανάθεσης σε τρίτους (outsourcing).
Σε πρώτη φάση οι διορισμένες (από την Γκεστάπο) ελεγκτικές εταιρίες και τα μεγάλα λογιστικά γραφεία, θα αναλάβουν να κυνηγούν παράλληλα με τις εφορίες τους «λαγούς» που έχουν βεβαιωμένους φόρους και ληξιπρόθεσμα χρέη».
Εννοείται, ότι από όλο αυτό το σχέδιο ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι 200 Μεγαλοκαρχαρίες, (που χρωστάνε στο δημόσιο όσα όλοι εμείς οι άλλοι μαζί), αλλά και όλα τα πολιτικά λαμόγια, οι ημέτεροι, οι «κουμπάροι», και φυσικά…. οι Δικτάτορες.
Ακριβώς δηλαδή όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.
Είπαμε. Δημοκρατία έχουμε!
Μη ξεχνιόμαστε κιόλας.
Οι «ΑΝΙΚΑΝΟΙ» Έλληνες σύμφωνα με την Τρόικα εφοριακοί, είναι απλά ο μετασχηματισμός μιας ακόμα κυλιόμενης μομφής εναντίον των Ελλήνων.
Εξάλλου όπως είχε γράψει και το περιοδικό «Focus», όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας, είμαστε απατεώνες!!!
Στην αρχή έφταιγαν οι «μαφιόζοι» κάτοχοι αδειών φορτηγών.
Έπειτα οι ταξιτζήδες, οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι δικαστές, οι φαρμακοποιοί, οι στρατιωτικοί, οι τεχνίτες, οι εκπαιδευτικοί, οι έμποροι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, και τέλος οι αγρότες και οι συνταξιούχοι.
Με λίγα λόγια φταίξαμε όλοι που τα φάγαμε μαζί, εκτός βέβαια από την Τρόικα και τους ελληνόφωνους προσκυνημένους υπηρέτες της. Τα φάγαμε λοιπόν όλοι μαζί, ασχέτως αν μόνον καμιά 500αρια χόντρυναν, ενώ όλοι οι άλλοι βαδίζουν στα χνάρια του Αι Γιάννη του νηστευτή…!
Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ στο προϊόν της εργασίας του λαού μας, ακολούθησε η λεκτική απαξίωση της κοινωνίας μας από τα απύλωτα στόματα και τις ρυπαρές γραφίδες των δυναστών μας, και των εδώ εντεταλμένων εκτελεστών τους.
Η τακτική της «συλλογικής» ευθύνης σε έναν λαό που ακόμα και βάση επισήμων στατιστικών εθεωρείτο ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους λαούς της Ευρώπης, δεν είναι δυνατόν φυσικά να ανήκει σε ένα Δημοκρατικό πολίτευμα.
Αυτού του είδους οι τακτικές παραπέμπουν στις πιο μαύρες και σκοτεινές σελίδες όχι μόνον του Ελληνισμού, αλλά και της Παγκόσμιας Ιστορίας.
Έλληνες.
Ας το πάρουμε επιτέλους χαμπάρι, και ας ανοίξουμε τα μάτια μας στην ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η Πατρίδα μας, εδώ και τρία χρόνια ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, και διοικείται από μια ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ στους ξένους κατακτητές συγκυβέρνηση ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
Για να απελευθερωθεί και πάλι η Πατρίδα μας από τον ξένο ζυγό θα χρειαστούν αγώνες.
Οι κατακτητές και τα επίορκα όργανα τους, θα κάνουν ότι μπορούν για να μας αποτρέψουν από αυτό, για να μας λειώσουν, και να μας αφανίσουν σιωπηρά.
Το θέμα είναι θα το δεχτούμε αυτό;
Εμείς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ.
Εσείς;
Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ.