Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.


Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κανείς δεν έχει πλέον την παραμικρή αμφιβολία ότι η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων έχει γίνει στόχος και δέχεται βάση σχεδίου μια ανελέητη επίθεση με σκοπό την απώλεια αυτής και το πέρασμα της από τα χέρια των Ελλήνων ιδιοκτητών, στα χέρια των αδηφάγων ξένων αρπακτικών που έχουν σκοπό να αρπάξουν οτιδήποτε έχει απομείνει και διαθέτει ακόμη κάποια αξία σε αυτόν τον άμοιρο τόπο.
Αφού οι δοσίλογοι προδότες πολιτικοί ρημάξανε τα δημόσια ταμεία, λεηλατήσανε τα κεφάλαια για τους εξοπλισμούς, γδύσανε την Υγεία και καταστρέψανε τα νοσοκομεία, οι λωποδύτες οδηγήσανε στην θάνατο υγιείς κερδοφόρες εταιρείες όπως η Ολυμπιακή, κατόπιν, ιδιωτικοποιήσανε και πουλήσανε ότι άξιζε σε αυτόν τον τόπο, με λίγα λόγια ΡΗΜΑΞΑΝΕ τα ΠΑΝΤΑ, τώρα… τώρα που δεν έχουν απομείνει πλέον ούτε οι αράχνες στα ταμεία του Δημοσίου, τώρα που δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο από τις σάρκες της πατρίδας να ξεσκίσουνε, οι γενίτσαροι εγκληματίες την πέσανε στην τελευταία «πηγή αίματος» που υπάρχει.
Την πέσανε στον κοσμάκη. Στον λαό. Την πέσανε σε εμάς.
Τώρα ήρθε η σειρά μας για να μας ΡΗΜΑΞΟΥΝΕ. Να μας γδύσουνε.
Να μας βουτήξουν ακόμα και τα μπρίκια και τους τεντζερέδες από τις κουζίνες μας.
ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ. Να αρπάξουνε το οτιδήποτε αξίας μπορεί να έχουμε ακόμα και… μέσα στα σπίτια μας!
Ετοιμάζονται να περάσουν νόμο, που θα λέει ότι αν χρωστάμε 100 ευρώ στην εφορία, θα έχουνε δικαίωμα να μπαίνουνε στο σπίτι μας, και να μας σηκώνουνε μέχρι τις ταπετσαρίες από τους τοίχους. Μετά θα μας πετάνε στον δρόμο, αφού μας έχουν κατασχέσει τα ΠΑΝΤΑ. Θα μας παίρνουν ακόμα και το ρολόι που θα φοράμε στο χέρι μας αν έχει κάποια αξία. Όλα αυτά δεν είναι σενάρια κάποιου θρίλερ. Δεν ανήκουν στους χώρους της αρρωστημένης φαντασίας ενός διεστραμμένου.
Αυτά είναι τα απώτερα σχέδια τους, διατυπωμένα από τον κ. Χάρη Θεοχάρη Γενικό Γραμματέα Εσόδων και δεξί χέρι του κ. Στουρνάρα.
Για να είμαστε πιο ακριβείς, αυτές είναι οι άνωθεν εντολές τους.
Να αφήσουν τους Έλληνες, άστεγους, ακτήμονες, άφραγκους, πεινασμένους, ρημαγμένους, πένητες, ταπεινωμένους, φοβισμένους και άβουλους.
Οι εντολές τους, είναι να μας ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ με κάθε τρόπο και σύντομα.
Και θα το κάνουν αν τους αφήσουμε, και μάλιστα πολύ σύντομα.
Οι ανθέλληνες αυτοί Γενίτσαροι δεν έχουν ούτε δισταγμούς, ούτε ηθικές αναστολές.
Δεν έχουν Πατρίδα, ούτε σημαία.
Δεν έχουν Ιερά ούτε Όσια.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Αυτοί οι εγκληματίες πιστεύουν και προσκυνάνε μόνον ένα θεό.
Και ο «θεός» αυτός λέγετε ΧΡΗΜΑ. ΑΡΠΑΧΤΗ.
Για τα χρήμα και την αρπαχτή ξεπουλήσανε και ξεπουλάνε τα ΠΑΝΤΑ.
Για το μαμμωνά ρημάξανε και προδώσανε το σύμπαν.
Και συνεχίζουν να το κάνουν. Και θα το κάνουν μέχρι να μείνουν μόνον τα σπασμένα καταφαγωμένα «κοκάλα» αυτής της χώρας.
Οι εντολές τους είναι να μας αφανίσουν, όχι όμως να μας εξοντώσουν.
Χρειάζονται σκλάβους για να δουλεύουν για ένα πιάτο χυλό στα ορυχεία εξόρυξης χρυσού της Μακεδονίας και στις πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου στο Αιγαίο.
Χρειάζονται δούλους για καμαριέρες και γκαρσόνια στα ξενοδοχεία που θα υποδέχονται τους VIP προύχοντες του διεθνούς jet set.
Θέλουν ραγιάδες να δουλεύουνε τα χωράφια και την γη που δεν θα τους ανήκει πια. Χρειάζονται όμως ΜΟΝΟΝ τους γονατισμένους. Τους ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ. Αυτούς που προτιμούν να αυτοκτονούν αντί να πολεμήσουν. Αυτούς που δεν έχουν καταλάβει, ότι ο τόπος αυτός ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΑΝΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ.
Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΗΡΩΕΣ.
Ήρωες που αντί να αφαιρούν το μεγαλύτερο δώρο που τους έχει προσφερθεί, το δώρο της ΖΩΗΣ, να αγωνίζονται μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος τους, για να αφανίσουν αυτούς που τους οδήγησαν στην απελπισία και στην αυτοκτονία.
Ο ευλογημένος πολύπαθος αυτός τόπος, χρειάζεται πλέον μόνον ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Χρειάζεται ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Όχι άλλα κουνέλια του καναπέ. Όχι άλλα ευνουχισμένα κανίς.
Μόνον ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ χρειάζεται πλέον η Ελλάδα.
Μόνον έτσι θα πάρουμε πίσω ξανά ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
Μέχρι να γίνει αυτό, προδότες και γενίτσαροι θα μας ληστεύουν, θα μας χλευάζουν και θα μας φτύνουν στα μούτρα όπως κάνουνε τώρα.
Μόνον έναν εφιάλτη έχουνε όλα αυτά τα κοπρόσκυλα.
Μόνον ΜΙΑ ΛΕΞΗ γεμίζει τις άδειες ψυχές τους με τρόμο, τους κάνει να χάνουν το χρώμα τους, και να ριγούν τις νύχτες.
Μόνον μια Λέξη κάνει τους προδότες να πετιούνται τα βράδια ιδρωμένοι για να βεβαιωθούν ότι είναι ακόμα ασφαλείς.
Και αυτή η λέξη είναι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.
Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ είναι το φάρμακο.
Ο Εθνικισμός είναι το μόνο αντίδοτο κατά της ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ, του εφιάλτη που ονομάζεται Παγκοσμιοποίηση και που όλοι αυτοί εκπροσωπούν.
Ο Εθνικισμός είναι η ΔΙΚΑΙΗ αλλά και ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ τους.
Ας τους κάνουμε λοιπόν να καταλάβουν ότι η «βασιλεία» της σαπίλας τους, η ηγεμονία της διαφθοράς, έχει φτάσει στο τέλος της.
Η ΝΕΜΕΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.     
Μόνον ΑΓΩΝΑΣ υπάρχει μπροστά μας, μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.