Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ


 
               ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

"Ο Ελληνικός Λαός δεν είναι μουζίκοι, δια να τους απομυζούν". Σε αυτή την δήλωση προέβη την δεκαετία του 90, ο νυν επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κύριος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αναφορικά με την υπέρογκη φορολογική πολιτική εις βάρος των εργαζομένων, από την τότε κυβέρνηση του ανθέλληνα και θεράποντα ξένων συμφερόντων, Ανδρέα Παπανδρέου.
Πως άραγε θα μπορούσε να διατυπωθεί μια ανάλογη δήλωση σε σχέση με τις σημερινές οικονομικές και φορολογικές  συνθήκες που βιώνει ο Λαός;

Καλλίτερα ας μην το σχολιάσουμε, λόγω του ότι το παρόν κείμενο θα κινδυνεύσει να χαρακτηρισθεί, ως πορνογράφημα.
 
Αυτά όμως που διαφαίνονται και καθημερινά γίνονται όλο και πλέον ισχυρότερα, είναι η αίσθηση και η εντύπωση, ότι το ποτήρι πλέον έχει ξεχυλίσει και είναι έτοιμο να σπάσει.

Η γενικευμένη απογοήτευση, η περιφρόνηση προς το κράτος, η απελπισία και το μένος πλανώνται πάνω από την Ελληνική Κοινωνία αποτελώντας πλέον πυριδιταποθήκες, έτοιμες να εκραγούν. 

Η αστική κυβέρνηση της ΝΔ και των αναγεννημένων, ελέω Αντώνη Σαμαρά έκπτωτων σοσια-ληστών, συνεχίζοντας την συνήθη και άθλια τακτική του "αγρόν ηγόρασε", εφαρμόζουν κατά γράμμα τις εντολές και τις υποδείξεις των διεθνών τοκογλύφων, προχωρώντας σε ταχεία προώθηση και ψήφιση πολυνομοσχεδίων, που κύριο σκοπό τους έχουν την αύξηση των φορολογικών συντελεστών, την μείωση του αφορολογήτου, το επιπλέον ψαλίδισμα, μισθών και συντάξεων, την ολοκληρωτική απαξίωση και κατάργηση των κοινωνικών παροχών στους τομείς της υγείας και της παιδείας, καθώς και την προετοιμασία για μαζικές απολύσεις και εργασιακή απαξίωση στον δημόσιο τομέα. Από την άλλη, εντελώς προκλητικά και με έκδηλο σαδισμό, προβαίνουν στην δημιουργία συγχρόνων κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών, σε δημόσιους διαγωνισμούς για την ανάληψη του έργου δημιουργίας μουσουλμανικού τεμένους, όπως και τον διορισμό των καλοζωισμένων και εντελώς αμέτοχων με εργασιακές διαδικασίες στελεχών τους σε δαπανηρές και χρυσοπληρωμένες θέσεις, όπως αυτή του κυρίου Παπουτσή ως εκπροσώπου στην παγκόσμια τράπεζα, πρόταση που υπέβαλε στον Σαμαρά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κύριος Βενιζέλος και η οποία έτυχε απολύτου αποδοχής. Επίσης σε κραυγαλέα κάλυψη και φυγάδευση πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με την λίστα Λαγκάρντ

Εκτός αυτού η γενικευμένη διάλυση του νόμου και της τάξης δημιουργεί στην ήδη αφόρητα βεβαρημένη ατμόσφαιρα ένα καθεστώς φρίκης και τρόμου.

Η δολοφονική δράση των λαθρομεταναστών συνεχίζεται αμείωτη σε πόλεις και χωριά, χωρίς κανείς από τις αρμόδιες αρχές να προτίθεται να την καταστείλει. Ένοπλες συμμορίες Αλβανών περιδιαβαίνουν την Χώρα εξαπολύοντας οδοιπορικά αίματος και θανάτου, οι δημοτικές  αρχές κατόπιν έξωθεν εντολών καταργούνται, οι δρόμοι και οι πλατείες των δήμων της χώρας εγκαταλείπονται στην ασυδοσία, την παραβατικότητα και το παραεμπόριο.

Αλήθεια πόσο ακόμη θα αντέξουμε να υπομένουμε ως Κοινωνία, ως οικογένειες, ως απλοί άνθρωποι την οικονομική αθλιότητα και την πνευματική, ηθική και πολιτισμική υποταγή που μας έχει επιβάλλει η αστική δημοκρατία, πιστή θεραπαινίς των διεθνών συμφερόντων.
Πόσο ακόμη θα αντέξουμε να υπομένουμε την περιθωριοποίηση και ισοπέδωση των αξιών, των ιδανικών και της Ιστορικής μας συνείδησης που προωθεί και προπαγανδίζει η δωσίλογη αριστερά. 

Πόσο ακόμη θα τους ακούμε να προβάλουν μια αντεστραμμένη πραγματικότητα και να εξιδανικεύουν ένα άθλιο πολυπολιτισμικό και πολυφυλετικό μωσαϊκό, ως κοινωνικό πρότυπο;

Η ανοχή μας πλέον εξαντλήθηκε. Οι ελπίδες μας ξεψύχισαν. Η δίψα μας για ζωή και δημιουργία στέρεψε. Η Υπερηφάνεια και η Αξιοπρέπεια μας κατακερματίστηκαν και μεταπωλήθηκαν από τους χυδαίους κυβερνώντες. Από νοικοκύρηδες στις οικίες, στις οικογένειες και στις ζωές μας καταντήσαμε έντρομοι και απελπισμένοι δουλοπάροικοι, σ’ ένα σύγχρονο Φεουδαρχικό καθεστώς.

Κατόπιν των τελευταίων κυβερνητικών ανακατατάξεων και της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την συγκυβέρνηση λόγω του θέματος της ΕΡΤ, είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι η κυβέρνηση Σαμαρά προκαλεί το απόλυτο μίσος και την αποδοκιμασία, όχι μόνο στο μεγαλύτερο μέρου του Ελληνικού Λαού, αλλά και σε  πολλά από τα στελέχη της. Θα διακινδυνεύσουμε λοιπόν να καταθέσουμε την πρόβλεψη μας, ότι οι ημέρες παραμονής στην πρωθυπουργία του κυρίου Σαμαρά και τρωκτικών που τον περιτριγυρίζουν, έχουν πλέον περάσει σε αντίστροφη μέτρηση.

Μα και ο ίδιος δεν αντέχει πλέον το βάρος της καταστροφής, της αθλιότητας και της θλίψης που έχει επιφέρει, όχι φυσικά για συνειδησιακούς λόγους, αλλά για λόγους πολιτικής επιβίωσης.
Ήδη εδω και καιρό τα διεθνή κέντρα των τοκογλύφων και τραπεζιτών, προετοιμάζουν και προωθούν το προφίλ –με επαναστατικό αυτή την φορά προσωπείο- του διαδόχου του. Τι καλλίτερο γι αυτούς μετά από έναν συντηρητικό δεξιό που πλέον δεν μπορεί να εμπαίξει και να αποπροσανατολίσει τον πολύπαθο Ελληνικό Λαό, από έναν αστό, λαοπλάνο, «επαναστάτη», έναν πολιτικό χαμαιλέοντα χωρίς αρχές και ήθος που και το έργο του προκατόχου του θα συνεχίσει, αλλά και τον Λαό θα παραπλανήσει με την δήθεν επαναστατική προοπτική  που εμπορεύεται.

Αλλά πλέον και σε αυτή την περίπτωση το τι συμβαίνει είναι ηλίου φαεινότερο. Ο υπέρ-Αλέξης μεθυσμένος από την διεθνή υποστήριξη και αποδοχή που απολαμβάνει, ίσως και κατόπιν διαβεβαιώσεων για την βέβαιη προσεχή πρωθυπουργική του στέψη, έπαψε πλέον να είναι προσεκτικός και συνεχώς πίπτει σε ατοπήματα και πολιτικές αντιφάσεις. Από την μία κατηγορεί και υβρίζει αυτούς στους οποίους υπέβαλε προ μηνών τα διαπιστευτήρια του, σε Ευρώπη και ΗΠΑ, από την άλλη απορρίπτει ντε φάκτο την μονομερή καταγγελία της μνημονιακής σύμβασης, τέλος αναγγέλλει την διάλυση των συνιστωσών της πολιτικής του παράταξης, δείχνοντας πασιφανώς ότι απώτερος του σκοπός εν όψει της πρωθυπουργίας είναι η συγκέντρωση της απόλυτης κομματικής εξουσίας υπό το σκήπτρο του.

Στην περίπτωση του ισχύει απόλυτα η λαϊκή ρήση «Θέλει η π…… να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει».

Συνοψίζοντας λοιπόν καταλήγουμε ότι οι μεν προσφέρουν στον Λαό ελπίδες και μέλλον ήδη χρεωκοπημένες και δοκιμασμένα αποτυχημένες, ο δε προσφέρει ελπίδες και μέλλον  made in USA. 

Οι μεν οδήγησαν την χώρα σε οικονομικό και κοινωνικό μεσαίωνα, ο δε αν του δοθεί η ευκαιρία θα την οδηγήσει σε Λίθινη εποχή.

Αμφότεροι αποτελούν τις δυο όψεις του αυτού νομίσματος, αμφότεροι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία με απώτερο σκοπό τον αφανισμό του Ελληνισμού.

Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές θεωρώντας ότι η Πατρίδα μας βρίσκεται ενώπιον ραγδαίων και κοσμογονικών εξελίξεων, θεωρώντας ότι η υπομονή και η συγκαταβατικότητα του Ελληνικού λαού έχουν πλέον εξαντληθεί, ότι ο οικονομικός, ηθικός, κοινωνικός και πολιτισμικός ζυγός που μας έχουν επιβάλλει είναι πλέον δυσβάστακτος, καλούμε τους Συμπατριώτες μας να ατενίσουν με καθάριο βλέμμα το Μέλλον και την Ελπίδα. Μόνο ένας Λαός που διέπεται από Αξίες και Ιδανικά, μόνο ένας  Λαός που διατηρεί ακέραια και αναλλοίωτη την Ιστορική του συνείδηση μπορεί να ακμάσει και να μεγαλουργήσει. Να που μας οδήγησαν οι Εμπορευματικές «αξίες» που εναγκαλιστήκαμε αρνούμενοι τις αρχέγονες Ιερές μας αξίες.

Ο δρόμος θα είναι αφόρητα δύσκολος και επίπονος, αλλά όλοι μαζί, Ελεύθεροι, Υπερήφανοι,  ενωμένοι ως Φυλή, κάτω από την Σημαία και τα λάβαρα μας, μέσω της συλλογικότητας και της σκληρής και άοκνου εργασίας και  δημιουργίας,  θα αναγεννηθούμε ως Έθνος.  
Το Μέλλον και η Ελπίδα βρίσκονται στα δικά μας χέρια.