Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

"ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΤΩΝ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΕΡΝΑ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΝΓΚΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Παρά την προσπάθεια λυτών και δεμένων να εμπλέξουν τους Ρωσόφωνους και κατ' επέκταση την Ρωσία στην κατάρριψη του μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών το γεγονός είναι ένα.
Ότι πρόκειται για μια ακόμα ερασιτεχνική προσπάθεια των Ευρωατλαντικών κέντρων όμοια με αυτής στην Συρία να προκαλέσουν "δικαιολογημένη επέμβαση" από μεριά τους όπως είχε γίνει με τα "πυρηνικά του Σαντάμ" που όμως δεν βρέθηκαν ποτέ γιατί απλά και δεν υπήρξαν ποτέ.
Τα ίδια μέσα και οι ίδιοι "διεθνείς οργανισμοί" που πρωτοστατούσαν και τότε ως "σημαιοφόροι" των "πανανθρώπινων δικαιωμάτων και αξιών" τα ίδια πρωτοστατούν και σήμερα αφού είναι γνωστό ότι όλα αυτά έχουν υπόγειες διαδρομές που φτάνουν μέχρι την Βιρτζίνια και το αρχηγείο της CIA.
Και στην χώρα μας όμως όλα τα καθεστωτικά μέσα καθώς και ορισμένες ηλεκτρονικές σελίδες "αμυντικού περιεχομένου" όπως το defence point παράδειγμα έσπευσαν να υιοθετήσουν αβίαστα την Αμερικανική και Γερμανοχαζάρικη προπαγάνδα μην κρατώντας ούτε τα προσχήματα.
Με........."αναλύσεις" πρώτης δημοτικού προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη για το "δίκαιο των απόψεων" τόσο των δικών τους αλλά πάνω από όλα των απόψεων εκείνων με τους οποίους έχουν στενές σχέσεις "τρίτου τύπου".............
Το ότι θεωρούν τον αρχιμάστορα της Αμερικανικής προπαγάνδας στην Ελλάδα Ιγνατίου ως αδελφό και τον έχουν φιλοξενήσει άπειρες φορές στο ιστολόγιο τους τα λέει όλα σχετικά με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και εξαρτησεις.
Οι επανειλημμένες επιθέσεις που έχουν δεχτεί από το συγκεκριμένο φιλοαμερικανικό ιστολόγιο όσοι θεωρούν την προσέγγιση Ελλάδας- Ρωσίας απαραίτητη είναι άπειρες και φτάνουν  έως το σημείο της φαιδρότητας, της εμμονής και της εμπάθειας.
Πάρολα αυτά το ότι διαβάζονται οι..........."απόψεις" τους μόνο από συγγενείς και φίλους ενώ και το περιοδκό τους πνέει τα λοίσθια δεν κατέστει δυνατόν να τους κάνει να "μετανοήσουν" δείχνοντας καθαρά τον ιδεολογικό τους φανατισμό σε οτιδήποτε παραδοσιακό και μη νεοταξίτικο.
Τους αφήνουμε στην μιζέρια και τις ψευδαισθήσεις τους, στον εικονικό κόσμο που ζουν και που νομίζουν ότι οι Αμερικανοί είναι η λύση και η γιατρειά για όλα τα προβλήματα της χώρας μας μην θέλοντας να παραδεχτούν ότι πλοία του έκτου Αμερικανικού στόλου είχαν παρεμβληθεί μεταξύ Κύπρου και Ρόδου για να μην μπορούν να φτάσουν Ελληνικές ενισχύσεις στο νησί καθώς ο Αττίλας ήταν εν εξελίξει.
Θα ήθελαν πολύ να ήταν πλοία του Ρωσικού στόλου αλλά δυστυχώς δεν τους έκατσε, όπως δηλώσεις εναντίον του Ελληνισμού και το πως θα πρέπει να εξοντωθεί ή υποδουλωθεί δεν της έκανε Ρώσος υπουργός Εξωτερικών αλλά ο γκουρού της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής πριν από.............σαράντα χρόνια περίπου!!!!!!!!!!!!
Όμως επειδή οι συγκεκριμένοι τον έχουν για Θεό μην περιμένετε να το παραδεχτούν ποτέ.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ένα μείγμα των Νέων, του Έθνους και της Εφημερίδας των συντακτών ή αλλιώς της κοπτοραπτικής.
Οι "έκγυρες αναλύσεις" τους είναι ατόφια κείμενα από τα "ιντιστούτα μελέτων και στρατηγικής" των ΗΠΑ και καταλαβαίνετε την...............εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα τους..............
Το γεγονός μάλιστα ότι "σπρώχνουν" όπου μπορούν συγκεκαλυμμένα για να μην φάνε το "ανάθεμα" την χούντα των γαλαζορπάσινων ερπετών κάνοντας "επιστημονικές αναλύσεις" την στιγμή που ο κόσμος πεθαίνει δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις εξαρτήσεις και τις "συγγένειες" που έχουν.
Το ότι στόχος ήταν ο πρόεδρος της Ρωσίας που.........όλως τυχαίως περνούσε με το προεδρικό αεροπλάνο από την περιοχή δεν το αναφέρουν πουθενά όπως κάνουν και όλα τα καθεστωτικά μέσα και κιτρινοφυλλάδες.
Φανταστείτε όμως να πέρναγε το AIR FORCE ONE του Ομπάμα από την περιοχή τι θα είχε γίνει τώρα σε όλα τα Τουρκοκάναλα της χώρας αλλά και τα διεθνή κατευθυνόμενα μέσα.
Θα μίλαγαν για απόπειρα δολοφονίας ενός "λαοφιλούς ηγέτη" από σκοτεινά κέντρα που επιδιώκουν τον πόλεμο και την ανωμαλία, ενώ τώρα μιλάνε για έγκλημα εναντίον αμάχων ξεχνώντας τα θύματα της Οδησσού και των άλλων επαρχιών της Νέας Ρωσίας.
Το δε ακουστικό "ντοκουμέντο" με τις συνομιλίες των.........."Ρωσόφωνων ηγετών" για εμάς που έχουμε την πείρα από τα "ντοκουμέντα" των δικογραφιών της κακιάς ώρας-σκευωρίας μόνο τον γέλωτα μας προκαλούν αφού οι δικές μας εγχώριες μονταζιέρες του Μαξίμου κάνουν καλύτερη δουλειά από τις μονταζιέρες της CIA.
Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, να γελά ο κόσμος με την κατάντια και τα χάλια τους, την ξεφτίλα και την κυνικότητα τους να στείλουν στο τάφο τριακόσιους ανθρώπους για να στήσουν μια ακόμα προπαγάνδα τους.
Εδώ θα έχετε δίκιο αν μας πείτε ότι στην χώρα μας έχουν στείλει στον τάφο χιλιάδες Έλληνες τι είναι τραικόσιοι επιβάτες ενός αεροσκάφους;
Όντως έτσι είναι όμως και αυτό το περιστατικό δεν παύει να δέιχνει για το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι πέρα του Ατλαντικού και πόσο απαραίτητο είναι να ξεφύγουμε από τον θανάσιμο εναγκαλισμό τους αν θέλουμε να επιβιώσουμε σαν κρατική οντότητα και Έθνος.
Σαν γνήσιοι εκφραστές του δόγματος όσοι δεν είναι μαζί μας πρέπει να εξοντωθούν έχουν φορέσει την προβιά του "δημοκράτη" και "υπερασπιστή των δικαιωμάτων του ανθρώπου" προκειμένου να δολοφονούν τους ανταγωνιστές τους και όσους τους στέκονται εμπόδιο εις το όνομα της "δικαιοσύνης" και των "ανώτερων αξιών" του πολιτισμού τους.
Ενός πολιτισμού που έχει σαν κύριο συστατικό και πυρήνα το σλόγκαν το μεγάλο <<ψάρι τρώει το μικρό>> και μια κοινωνία όπου η βία, η αυθαιρεσία, η παρανομία, η εξαπάτηση, και η ραδιουργία αποτελούν τις "αρετές" που έχουν να επιδείξουν.
Σε όλους αυτούς εμείς αντιστεκόμαστε και αντιπαραβάλλουμε την ιστορία και την κληρονομιά ενός λαού που φώτισε με το πέρασμα του τους αιώνες, με το παράδειγμα του και τις θυσίες του.
Ως Ελλήνες θα πορευτούμε για μια ακόμα φορά λίγοι εναντίον πολλών, με τις πιθανότητες εις βάρος μας έτσι όπως πάντα συνέβαινε και έτσι όπως πάντα μας αρέσει φυλάττοντας Θερμοπύλες και ιδανικά, μνήμες και παρακαταθήκες αιώνων.
Τίποτα δεν μας, λυγίζει η νίκη στο τέλος θα είναι δική μας.
Ο αγώνας συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!!!