Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΙΑΣ "ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΙΚΗΣ" ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

                                               ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ανακοίνωση ετοιμάζεται να εκδώσει η "παράγκα" του Μπάμπη "Καλούση" Αθανάσιου εκεί που όλα τα σκεπάζει η φοβέρα και τα σκιάζει η σκλαβιά, με την οποία για να μην ξεφτιλιστούν δεν θα παρουσιάζονται οι μάρτυρες αυτοπροσώπως αλλά μέσω.......ολογράμματος με βιντεοσκοπημένο μήνυμα όπως γίνεται στα βραβεία του μουσικού καναλιού MTV.
Σε αυτό το μήνυμα θα εκφράζουν μεταξύ άλλων τις ευχαριστίες τους στους συντελεστές όλης της σκευωρίας γιατί τους εμπιστεύτηκαν για να παίξουν τον ρόλο του ψευδομάρτυρα και τις αντιπαροχές(;) που απέκτησαν, επίσης τον "μάνατζερ" τους που τους καθοδηγούσε σε όλη την διαδικασία για να μην αποκαλυφθούν (ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν) και τα σαπιοκάναλα που τους καθιέρωσαν ως σελέμπριτι δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου με την αβάντα και τα "αποκαλυπτικά ρεπορτάζ των μονταζιέρων" που έπαιζαν και συνεχίζουν να παίζουν όλο αυτό το διάστημα.
Έτσι θα αποφύγουν το ξεβράκωμα ή τουλάχιστον αυτή είναι η επιδίωξη τους με την παραπάνω απόφαση μιας και εξετάζονται και άλλα παρόμοια μέτρα ώστε οι αντιστάσεις των "κατηγορουμένων"-πατριωτών να καμφθούν.
Όπως:
Να τους χορηγείται με ιατρική επίβλεψη κοκτέιλ φαρμάκων ώστε να μην αντιδρούν σε ότι λέγεται (η συγκεκριμένη διαδικασία είναι δημοφιλής μεταξύ των Αμερικανών και των Ισραηλινών) και μάλιστα οι παραπάνω είναι διατεθειμένοι να στείλουν τους κατάλληλους ειδικούς για να την εφαρμόσουν που θα παρουσιαστούν ως "παρατηρητές".
Να γίνει προσπάθεια απόσπασης ομολογίας λίγο πριν το ξεκίνημα της δίκης χρησιμοποιώντας τις "δημοκρατικότατες" μεθόδους του εικονικού πνιγμού ή της επίθεσης από εκπαιδευμένο σκύλο επίσης αρκετά δημοφιλής μέθοδος στις φυλακές του Αμπού Κράιμπ στο Ιράκ και όχι μόνο.
Να απαγάγουν τους κατηγορούμενους κατά την μεταγωγή και να τους φυγαδεύσουν από την χώρα με αεροσκάφος της CIA χωρίς διακριτικά σαν αυτά που πετούν ανά τον κόσμο και απαγάγουν και εξαφανίζουν όσους θεωρούν ενοχλητικούς.
Να τους ράψουν το στόμα με σακοράφα (πρόκειται για πιο "πατροπαράδοτη μέθοδο" με τις ρίζες της στην αρχαιότητα) έτσι ώστε να μην μπορούν να φέρουν αντιρρήσεις σε ότι ακούγεται.
Για τους συνηγόρους υπεράσπισης και για την "διευκόλυνση" τους ετοιμάζεται άλλος χώρος λόγω "συνωστισμού" όπου θα παρακολουθούν την δίκη μέσω streaming και του ασύρματου δικτύου που υποσχέθηκε ο Πολ Ποτ Σαμαράς...........
Στους δημοσιογράφους που θα παρακολουθήσουν την δίκη (αν επιτραπεί) θα γίνουν ειδικές "δωρεές" στα μέσα που εργάζονται και "σεμινάρια αντικειμενικότητας" σαν και αυτά που διοργανώνει το Γερμανικό ινστιτούτο με τους αποφοιτήσαντες να έχουν σίγουρη μια καριέρα εις την αλλοδαπή αφού εδώ στο μέλλον σκοπεύουν να αφήσουν την χώρα πιο έρημη και από την Σαχάρα.
Επίσης το κοινό θα αποτελείται από τα ίδια πρόσωπα που παίρνουν προσκλήσεις στις παρελάσεις με εξαίρεση τα "εισητήρια διαρκείας" που έχουν οι γνωστοί-άγνωστοι αριστεροί παρακρατικοί που θα αναλάβουν τον γνωστό ρόλο (όπως πάντα) της "περιφρούρησης".
Επίσης εξετάζεται σοβαρά είτε να "ανακαλυθφεί" νέος τύμβος ή αντί για την Κλούνει εκείνη την περίοδο να φέρουν την Ζιζέλ ή την Λίμα ή να πείσουν (αν και δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη πειθώ) τους φίλους τους Τούρκους να προκαλέσουν θερμό επισόδιο ώστε τα φώτα της δημοσιότητας να κατευθυνθούν μακριά από τις αποκαλύψεις της διαπλοκής και των υπόγειων διαδρομών που πρόκειται να κάνουμε.
Επίσης πάντως για καλό και για κακό η "βουλή" ενέκρινε κονδύλι με τον καινούργιο προυπολογισμό για ιματισμό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που το στήσιμο στην δίκη δεν πάει καλά για να αγοραστούν νέα......σώβρακα και κυλόττες σε περίπτωση που τα παλιά απολεσθούν ή λερωθούν από τα "λιοντάρια" του κυνοβουλευτισμού αφού είναι γνωστά για το "ατρόμητο" του χαρακτήρα τους.
Παράλληλα ετοιμάζονται από τον προπαγανδιστικό οργανισμό ΝΕΡΙΤ ειδικά αφιερώματα σε σφαγές, δολοφονίες και παιδομαζώματα όπως τις επιδρομές των Ασσυρίων εναντίον των Φαραωνικών Αιγυπτίων ή την εκστρατεία των Μογγόλων στην Ιαπωνία τα οποία θα κάνουν τους απαραίτητους συνειρμούς με το κίνημα μας και τους "κατηγορούμενους", με "εκλεκτούς καλεσμένους" (όπως πάντα) να διατείνονται ότι αυτά θα συνέβαιναν και στην χώρα μας αν οι "αδιάφθοροι" της "δικαιοσύνης" από την Μυτιλήνη δεν επενέβαιναν, ενώ ίσως να παρουσιάσουν και σχέδια επί χάρτου κατά τα οποία ετοιμάζαμε απόβαση στο Ναύπλιο προκειμένου εκεί να ανακηρύξουμε ανεξάρτητο κράτος.
Αν πάλι όλα αυτά αποτύχουν εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί προκαταβολική ασυλία (όπως έχουν δώσει κατά κόρον στους δικούς τους) και αν τα πράγματα εκτραχυνθούν η Πάχη Μεγάρων θα χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή αποχώρηση τους στον Δυτικό κόσμο όπου εκεί θα τους περιμένουν μετά βαίων και κλάδων για να τους τιμήσουν και να τους δώσουν θέσεις ομιλητών όπως έχουν κάνει με άλλους πράκτορες τους.
Εμείς καταλήγοντας το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε σε όλους αυτούς αλλά και σε εσάς είναι ότι όποτε και να γίνει η δίκη-σκευωρία θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Αυτό είναι δέσμευση και υπόσχεση και όπως γνωρίζετε εμείς τις κρατάμε.............

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ