Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΥΝ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

                        ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα κατριβανου εναντιον ουκΠαροξυσμός από τα αριστερά πολιτικά ρεντίκολα Κατριβάνο και Παπαδημούλη για τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση από στελέχη των ΕΔ.
Και καλά για την κυρά "Κατίνα" που είναι και γυναίκα τι να πεις.
Μας προέκυψε η Ρεπούση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο άλλος;
Κρίμα τα μουστάκια σου.
Φαίνεται αντί για ένδειξη ανδρισμού αυτός τα έχει για να κρύβει τα......σπυράκια του.
Βγήκε λοιπόν λάβρος η "Αλίκη στο ναυτικό" του ΣΥΡΙΖΑ ή καλύτερα ο.....Φρέντυ Μέρκιουρι- Παπαδημούλης στους κοινωνικούς ιστότοπους, άλλη μανία και αυτή, να "κατακεραυνώσει" τα στελέχη ΕΔ και να τα επιπλήξει ζητώντας μαζί με την κυρά Κατίνα-Κατριβάνου τιμωρίες και ποινές για τα "σοβαρά τους ατοπήματα".
Και οι δύο παραδίδονται με πίσσα και πούπουλα (τα δεύτερα ίσως σε ορισμένους να είναι και ευπρόσδεκτα) στην κοινή και λαική γνώμη και ετυμηγορία για τα περαιτέρω.
Εμείς δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε ότι μέσα πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ διακρίνεται και μια νέα συνιστώσα, η φιλοοθωμανική, με συγκεκριμένα στελέχη του να έχουν πάρει εργολαβία την υπεράσπιση των Τουρκικών συμφερόντων εντός της επικράτειας και ίσως και εκτός, αναθεματίζοντας οτιδήποτε φέρνει σε δύσκολη θέση τους Τούρκους φίλους τους (για να μην πούμε τίποτα άλλο).
Οι Τουρκοτσολιάδες του αριστερού παρακράτους δεν φείδονται αντεθνικών και άλλων σχολίων προκειμένου να καταρρακώσουν το ηθικό και το ανάστημα των ΕΔ, αφού φαίνεται επειδή το δικό τους έχει πιάσει πάτο, αφού είναι σεσημασμένοι πολιτικοί "γραφικοί", προσπαθούν να φέρουν στα μέτρα τους και όλους τους υπόλοιπους θεσμούς για τους οποίους ο Ελληνικός λαός τους έχει σε περίοπτη θέση.
Οι "τιτατοτιτάνες".......νάνοι έχουν σκυλιάσει γιατί μόνο στα σόσιαλ μίντια έχουν κοινό, κάτι "ξεφωνημένες" του είδους τους που τους ακολουθούν και ζουν για τις μακακίες που θα κάτσουν κάθε βράδυ να γράψουν.
Όλοι οι "ανισόρροποι και οι ψυχικά και κοινωνικά διαταραγμένοι" που ζουν σε ένα εικονικό και φανταστικό κόσμο επειδή αρνούνται να ανοίξουν τα γκαβά τους, πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από τους αετονύχηδες πολιτικούς της συμφοράς, που τους εντάσσουν στην αρρωστημένη και προδοτική τους ιδεολογία, στα μικροκομματικά τους παιχνίδια, επειδή οι πρώτοι έχουν την ανάγκη να νιώσουν αποδεκτοί.
Έτσι τέτοιοι αδύναμοι χαρακτήρες γίνονται οπαδοί πολιτικών κατακαθιών που έχουν αλλότρια συμφέροντα και μυστική ατζέντα.
Ντύνονται με κοστούμια και ωραία συνολάκια, αλλά η βρώμα και η σαπίλα, η μπόχα και η σήψη δεν μπορούν να κρυφτούν.
Αναβλύζει μαζί με το χρήμα που καρπώνονται, έτσι ώστε αντί για Εθνοπατέρες να μετατρέπονται σε άπληστα όρνεα που έχουν βάλει σαν σκοπό της ζωής τους να κατασπαράξουν τις σάρκες ότι ποιο υγειούς έχει ακόμα απομείνει, κοινώς να τα κάνουν όλα σαν τα αποκρουστικά και ξινισμένα μούτρα τους.
Γλοιώδεις τύποι, ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοιδεολόγοι, ψευτοδημοκράτες της οκάς και του κουμπαρά, "Οθωμανικά φασισταριά", Τουρκόφιλοι και Τουρκολάγνοι που τους αρέσουν τα παρά φύση....... πολιτικά παιχνίδια.
Όλους αυτούς τους αφήνουμε στην κρίση σας, στην κατάντια και την προδοτική τους παρακμή.
Το ότι ασχοληθήκαμε μαζί τους αποτελεί για μας πιστέψτε το όνειδος και όχι τίτλο τιμής, γιατί εμείς δεν έχουμε μάθει να "χτυπάμε" άμαχο πλυθησμό, "γυναικωτούς" και γυναικόπαιδα.
Για το τι είναι οι παραπάνω αφήνουμε εσάς να το κρίνετε.............

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ