Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα την παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου  μέσα από τα κελιά της τιμής, στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής.
Αρχικά, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής  τοποθετήθηκε για το μείζον κοινοβουλευτικό ζήτημα που προέκυψε από την παρέμβαση της Προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας ότι η προηγούμενη Βουλή λειτουργούσε παράνομα και ψήφιζε νομοσχέδια με λιγότερους από 300 βουλευτές. Στην συνέχεια απηύθυνε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες που έδωσαν μια άνιση μάχη ενάντια στην φίμωση και την λάσπη και πέτυχαν μια περήφανη νίκη υπό αντίξοες συνθήκες, κατατάσσοντας την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.
Η Χρυσή Αυγή πολέμησε ένα Μνημόνιο των καπιταλιστών και τώρα θα πολεμήσει το Μνημόνιο των αριστερών. Στα εθνικά θέματα η κατάσταση είναι εξίσου ζοφερή με τους βουλευτές - πράκτορες της Άγκυρας που επιχειρούν να δημιουργήσουν μείζον εθνικό ζήτημα στην ελληνική Θράκη. Από την άλλη στο Αιγαίο οι τουρκικές προκλήσεις έχουν φτάσει στο απροχώρητο, καθώς στο εσωτερικό της χώρας δεν υπάρχει μια αξιόπιστη δύναμη εθνικής αντιστάσεως.
Την χώρα πια κυβερνά ο "αντιρατσισμός" και επικρατεί ένα χάος στο εσωτερικό σε θέματα ασφάλειας και δημοσίας τάξης. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιδράσει ο λαός σε όλη αυτήν την ζοφερή κατάσταση είναι να πυκνώσει τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, της πολιτικής δύναμης που έδειξε στην πράξη με τις θυσίες των στελεχών της και με τις φυλακίσεις της ηγεσίας της ότι είναι αποφασισμένη να δώσει τον Αγώνα.