Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΚΩΦΕΥΑΝ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΤΕΙ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

                                    ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣΕδώ και πάρα πολλούς μήνες επισημαίναμε ότι η σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής από τον τέως πρωθυπουργό της Χώρας σε συνεργασία με δυο υπουργούς και ανώτερους δικαστικούς υπαλλήλους, επέφερε τον κατακερματισμό των δημοκρατικών θεσμών, τον απόλυτο ευτελισμό της δικαιοσύνης, αφού την κατέστησε υποχείριο της εκτελεστικής εξουσίας και κυρίως την εκτροπή του πολιτεύματος, αφού η Ελληνική βουλή των 300, λειτουργούσε, νομοθετούσε και αποφάσιζε με λιγότερο αριθμό βουλευτών.

Φυσικά κανείς μέχρι σήμερα δεν έδωσε την απαιτούμενη βάση και βαρύτητα στο έγκλημα που μεθοδεύονταν από μια ανέντιμη και αναίσχυντη κυβέρνηση. Ούτε και μετά το βίντεο με τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου, που πλέον περίτρανα αποκαλύφθηκαν οι απερίγραπτα πανούργες και σκιώδεις ενέργειες του πρώην πρωθυπουργού που διαπόμπεψε Έλληνες βουλευτές, που έσυρε σιδηροδέσμιους αθώους ανθρώπους με μοναδικό σκοπό την υφαρπαγή ψήφων.  Κυβέρνηση και αντιπολίτευση για δικούς τους λόγους, αποσιώπησαν το σκάνδαλο.
Εδώ  όμως και λίγο καιρό, στο έδρανο του προεδρείου της βουλής βρίσκεται ένα πρόσωπο, που πέρα από τις ιδεολογικές και θεωρητικές διαφορές που μας χωρίζουν, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι έντιμο και λειτουργεί βάσει των δημοκρατικών θεσμών και της απαιτούμενης δεοντολογίας.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου λοιπόν προς τιμή της, έθεσε θέμα εγκυρότητας ορισμένων διατάξεων νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, και είχαν λιγότερες από 151 ψήφους, ενώ απουσίαζαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς δεν τους δόθηκε ειδική άδεια για να παραστούν στην ψηφοφορία.
Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά σχολίασε, «Ο αριθμός των παρόντων επηρεάζει την πλειοψηφία των αποφάσεων της Βουλής. Είναι προφανές πως υπάρχει ανησυχία, μήπως ακυρωθούν νόμοι που είχαν ψηφιστεί με λιγότερους από 151 βουλευτές.» επίσης επισήμανε ότι «υπάρχει ζήτημα εγκυρότητας ρυθμίσεων που κυρώθηκαν στη Βουλή με ονομαστική ψηφοφορία και έλαβαν λιγότερες από τις απαιτούμενες 151 ψήφους - ενώ στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν είχε δοθεί αιτιολογημένη άδεια να παραστούν στην ψηφοφορία».
Άμεση ήταν η αντίδραση των φαιδρών σαλτιμπάγκων της Νέας Δημοκρατίας η δήλωση των οποίων για μια ακόμη φορά δεν επικεντρώθηκε στο ζητούμενο θέμα που έθεσε η πρόεδρος ή έστω σε μια θεωρητική ή βάσει συντάγματος ανάλυση του ορθού ή λάθους της βουλής που λειτουργούσε και αποφάσιζε με μικρότερο αριθμό βουλευτών, αλλά ως απόλυτα αποπροσανατολιστική επιδιώκοντας για μια ακόμη φορά να προβάλει μια αντεστραμμένη πραγματικότητα επικεντρώθηκε στο ότι η κυρία Κωσταντοπούλου επιχειρεί να καταστήσει τη Χρυσή Αυγή ρυθμιστή της πολιτικής  ζωής του τόπου.
Κατ αρχάς ας το πάρουν επί τέλους απόφαση όλοι τους, ότι παρά την κολοσσιαία σκευωρία που έστησε εις βάρος μας αυτός που ακόμη  ανέχονται ως αρχηγό τους, ο Ελληνικός Λαός τιμώντας μας με την ψήφο του, μας εξέλεξε ως αντιπροσώπους του στο κοινοβούλιο και με αυτή μας την ιδιότητα, τόσο εμείς, όσο και όλοι οι άλλοι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, από κάθε πολιτικό χώρο, σαφώς και μόνοι ή εν συνόλω είμαστε ρυθμιστές της πολιτικής ζωής του τόπου.
Είτε τους αρέσει λοιπόν, είτε δεν τους αρέσει θα μας ατενίζουν στα έδρανα και θα ακούν τις καυστικές καταγγελίες και την ανυποχώρητη και ανηλεή κριτική μας, όχι ελέω δικού τους ή της κυρίας Κωσταντοπούλου, αλλά ελέω Λαού.
Τώρα όσον αφορά τα σχόλια τους ότι η παρουσία ή μη των βουλευτών μας είναι ένα θέμα που ρυθμίζεται από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη, μόνο γέλωτες σε βαθμό παροξυσμού μπορεί να προκαλέσει. Για ποια ανεξάρτητη δικαιοσύνη ομιλούν; Γι αυτή που ο κύριος Σαμαράς μετέτρεψε σε πειθήνιο όργανο του;  Για τη δικαιοσύνη που ο αρμόδιος υπουργός καταλύοντας κάθε νομιμότητα και δεοντολογία, τηλεφωνούσε στον ανακριτή, τη στιγμή που διεξάγονταν η ανάκριση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής ; Για τη δικαιοσύνη που οι ανακριτικές εντολές προφυλάκισης τριών βουλευτών μας είχαν προγενέστερη ημερομηνία, από αυτή της ανάκρισης ;
Ότι λοιπόν και να πουν, ότι και να κάνουν όλοι αυτοί που μας εδίωξαν, μας διαπόμπευσαν και μας βασάνισαν, πλέον δεν πρόκειται να επιτύχουν τίποτα.
Αυτό που ευχόμαστε ολόψυχα είναι τελικά να τολμήσουν να προχωρήσουν σε δίκη κάτι που δεν θα κάνουν και εκεί εάν και εφόσον στα έδρανα βρίσκονται έντιμοι άνθρωποι, όπως η κυρία Κωσταντοπούλου, θα αποκαλυφθεί και επισήμως αυτό που ήδη είναι γνωστό. Η αναισχυντία και οι νοσηρές σκοπιμότητες των σκευωρών.

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ