Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ανεξέλεγκτη πλέον η κατάσταση στη χώρα αφού η διάλυση των πάντων έχει ξεφύγει από κάθε όριο.
Σε όλα τα μέτωπα επικρατεί χάος, παντού έχει χαθεί ο έλεχγος και απέχουμε μόνο ένα βήμα από την ολοκληρωτική κατάρρευση.

Στο θέμα του λαθρεποικισμού, με απόρρητο σήμα του το Λιμενικό ενημερώνει τον αρμόδιο υπουργό ότι η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη και με την βούλα, καθώς λόγω τραγικών ελλείψεων αδυνατεί να προστατεύσει τα Ελληνικά σύνορα από την μαζική εισβολή.
Σε πρόσφατη συνεδρίαση στο Μαξίμου αποφασίστηκε να μην παρθεί κανένα έκτακτο μέτρο για δύο λόγους.

Ο ένας έχει να κάνει με το οικονομικό, και ο άλλος με την προτεραιότητα των κατοχικών αριστερών δοσίλογων να ολοκληρώσουν όλα τα μέτρα που απαιτούν οι εξουσιαστές.
Το μόνο που εξετάζεται δε είναι το άπλωμα τον λαθρέποικων σε όλη την Ελληνική επικράτεια για να καλυφθεί όσο το δυνατόν το πρόβλημα και το πραγματικό του μέγεθος.

Οι ξένοι εχθροί του Έθνους δεν δέχονται κουβέντα για μετεγκατάσταση ή για αλλάγη του καθεστώτος, επιμένοντας στο να μετατραπεί η χώρα σε έναν τεράστιο προσσφυγικό καταυλισμό τύπου Σάμπρα και Σατίλα, όπου διάφορες ανθρωπιστικές οργανώσεις θα δρουν επικουρικά του κράτους όπως συνέβαινε παλιά  στον Λίβανο.

Ο Αβραμόπουλος και οι Ευρωβο(υ)λευτές της καλοπέρασης του κλεπτοκρατικού τόξου σφυρίζουν αδιάφορα, και παρευρίσκονται μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις μεταφέροντας το πολιτικό τους κουφάρι από δεξίωση σε δεξίωση.
Παρακαλά η Σπυράκη και η Καιλή για περισσότερη "Ευρωπαική δικτατορία" ως αντίδοτο και λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος.
Δεν συμπεριφέρονται πλέον ως Ελληνίδες αντιπρόσωποι αλλά ως διεθνικιστικές καρικατούρες προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την φήμη τους και την ........άξια αμοιβή τους.

Παράλληλα είναι άγνωστο πως θα αντιδράσουν οι τζιχαντιστές του ISIS που βρίσκονται στην χώρα, και που θα ξεπεράσουν τους τρεις χιλιάδες αν τα πράγματα στην Συρία και το Ιράκ δεν πάνε όπως τα θέλουν.
Η εναλλακτική τους λέγονται Βαλκάνια και μεταφορά του πολέμου εντός Ευρωπαικού εδάφους.

Οι ΕΔ βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας (όσες από αυτές μπορούν ακόμα και έχουν καύσιμα και ανταλλακτικά).
Οι υπόλοιπες αποτελούν μονάδες μόνο στα χαρτιά λόγω και χαμηλής επάνδρωσης.

Στα σώματα ασφαλείας ο......."Διογένης" που έχουν για πολιτικό προιστάμενο ασχολείται μόνο με τον Μπαρουφάκη και τα εσωκομματικά στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δε προλαβαίνει για τίποτα άλλο, αφού όλη την ημέρα δίνει συνεντεύξεις σε Μπομπολικών συμφερόντων και όχι μόνο εφημερίδες, περιοδικά και κανάλια.
Αν δεν υπάρχει κάθε μέρα και μία δήλωση του αρρωσταίνει ο άνθρωπος, παθαίνει έχει στερητικό σύνδρομο.

Το τραπεζικό σύστημα μας έχει αφήσει χρόνους, και εξετάζεται το πως θα γίνει η ανακοίνωση της λεηλασίας των καταθέσεων.
Το εμπόριο στην χώρα υπάρχει μόνο σε επιτραπέζια παιχνίδια, αφού το μόνο χρήμα που κυκλοφορεί είναι αυτό της μονόπολης.

Στην δημόσια διοίκηση έχουν και αυτοί όπως και οι προηγούμενοι παραδώσει τα κλειδιά στους επικυρίαρχους και αυτοί έχουν γίνει οι κλητήρες τους.
Τρέχουν στις ερημιές και στα ξενοδοχεία σαν να είναι παράνομα ζευγαράκια να δώσουν αναφορά για να μην τους πάρει ο κόσμος χαμπάρι.

Οι αριστερές καρικατούρες πέταξαν τον επαναστατικό τους μανδύα και ντύθηκαν κολομπίνες του μνημονίου, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τον σαραντάχρονο κλόουν της κουμουνδούρου, που είναι σωγάμπρος εφοπλιστών και όχι μόνο.
Η διαπλοκή τώρα δικαιώνεται.

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τα άλλα κομματικά τσόλια, που από την μία δεν θέλουν να μετάσχουν στην μνημονιακή συγκυβέρνηση, και από την άλλη έτρεχαν να δώσουν αναφορά στις Βρυξέλλες και να ετοιμάσουν πραξικόπημα, σε περίπτωση που οι ψευτοαριστεροί δεν συνεργάζονταν με την μαφία του Γιούνκερ.

Κλείνοντας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε, ετοιμάζεται σχέδιο "εκκένωσης" όπως ονομάζεται, για την πολιτική ηγεσία των δοσιλόγων σε περίπτωση που η κατάστάση από φθινόπωρο ξεφύγει.
Ειδικά δρομολόγια, ομάδες έμπιστων για συνοδεία και προστασία, απομακρυσμένο αεροδρόμιο εκτός Αττικής και λίστα αναχωρούντων..........

Τόσο πολύ πιστεύουν στην επόμενη μέρα, τόσο πολύ πιστεύουν στην ανάκαμψη, που είναι έτοιμοι με την πρώτη "πιστολιά" να το βάλουν στα πόδια.
Για αυτά τους όμως τα σχέδια περισσότερα και πιο αναλυτικά σε επόμενο άρθρο μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ