Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΠΟΙΟ PLAN B; ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ.....ΣΑΙΓΚΟΝ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για πλαν β
Γελάνε όσοι πραγματικά γνωρίζουν με τις δηλώσεις Τσίπρα-Μπαρουφάκη ότι ετοιμαζόταν plan b σε περίπτωση που δεν κατέληγαν σε συμφωνία οι "διαπραγματεύσεις".
Γελάει ο κόσμος, γιατί όλοι ξέρουν ότι για να εκπονηθεί ένα τέτοιο σχέδιο χρειάζεται ομάδες εργασίας από ειδικούς, και την εμπλοκή συγκεκριμένων κρατικών δομών που θα προσφέρουν υλκοτεχνική υποδομή.
Επομένως όλα αυτά για plan b με πέντε ανθρώπους, που εν είδη καφενόβιας παρέας κάθονταν χωρίς πλάνο και έκαναν υποθέσεις εργασίας και ασκήσεις επί χάρτου, είναι το λιγότερο γελοίες και δημοσιοποιήθηκαν μόνο και μόνο σε μια απέλπιδα προσπάθεια των νεόκοπων νενέκων να δείξουν ότι η συμφωνία με τους δανειστές δεν ήταν ένα στημένο παιχνίδι εξ αρχής.
Πράγμα βέβαια που πλέον γνωρίζουν άπαντες έτσι όπως τα πράγματα εξελίχτηκαν.
Από τη άλλη βολεύτηκαν, και η αντιπολίτευση των μαλακών μορίων και των προθύμων έτσι ώστε να κάνουν ντόρο και να δείξουν την φιλοευρωπαική τους στάση, λες και κανένας μπορούσε να αμφισβητήσει τον Ευρωραγιαδισμό των διαπλεκομένων της Ελληνικής βουλής.

Από την άλλη για να δείξουμε πως αντιμετωπίζουν τα διάφορα σενάρια (με τι βαθμό σοβαρότητας και μεθοδικότητας) όταν παίζεται το τομάρι τους στην κυριολεξία, θα αναφερθούμε στα πραγματικά σχέδια που καταστρώνονται όχι για την σωτηρία της χώρας και του λαού της (τον οποίο και δεν υπολήπτονται, αλλά και ούτε καν υπολογίζουν), αλλά για την δική τους επιβίωση και μακροημέρευση σε περίπτωση που τα πράγματα στραβώσουν.

Έτσι έχουμε και λέμε:

Πράλληλα με τα σχέδια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, πολλοί είναι αυτοί που έχουν εισηγηθεί μέσα στο Μαξίμου την ανάγκη δημιουργίας έκτακτου πλάνου εκκένωσης τύπου........Σαιγκόν.
Τό ίδιο έχει προτείνει και η Γαλλική πλευρά.
Ξέρουν ότι τα πράγματα θα δυσκολεύσουν πολύ για όλους αυτούς όταν τα μέτρα θα αρχίσουν να τρέχουν και να αποδίδουν αίμα.
Γαι τον λόγο αυτό δόθηκε εντολή για την κατάστρωση σχεδίου εκκένωσης σε περίπτωση γενικευμένων ταραχών και αποσταθεροποίησης της χώρας.

Προβλέπεται:

1) Εκκένωση όχι μόνο κυβερνητικών αξιωματούχων, αλλά και μελών της αντιπολίτευσης που ενδέχεται να βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα.

2) Προορισμός όλων αυτών θα είναι το Παρίσι ή εναλλακτικά η Ρώμη.
Για λόγους υψηλού συμβολισμού απερρίφθη το Βερολίνο και η Βρυξέλλες.

3) Η εκκένωση θα διεξαχθεί ανάλογα του χρόνου και της κατάστασης ή από αεροδρόμιο της Αττικής (Ελευσίνα) ή από περιφερειακό (Λάρισα ή Ανδραβίδα).

4) Στην δεύτερη περίπτωση θα διατεθούν ελικόπτερα τα οποία θα χρησιμοποιήσουν τα ελικοδρόμια εντός Αττικής των στρατιωτικών νοσοκομείων στην Κατεχάκη.

5) Εξετάζεται δε και η φυγή μέσω στρατιωτικής φάλαγγας με την συμμετοχή στοιχείων της 71 αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας που θα παράσχει την απαιτούμενη προστασία μαζί με στοιχεία επιθετικών ελικοπτέρων.

6) Εξετάζεται η διάθεση ιτπάμενων μέσων από το 4 ΤΕΑΣ (ελικοπτέρων) λόγω πολυπληθούς σύνθεσης των εκκενώντων.

Στο σχέδιο εμπλέκονται αποστειρωμένα κλιμάκια της ΕΥΠ και της Ελληνικής Αστυνομίας που ελέγχονται πλήρως από την κυβέρνηση ως προς την πίστη τους.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά με κωδικό και θα γνωρίζουν εκ των προτέρων που πρέπει να πάνε για να περισυλλεχθούν.
Τα σημεία συγκέντρωσης εντός Αττικής έχουν επιλεγεί και είναι τρία.

Η επόμενη μέρα μετά την διαφυγή στο εξωτερικό περιλαμβάνει (εξετάζεται ως σενάριο) την δημιουργία πρώτα υπηρεσιακής κυβέρνησης ανδρείκελων από απόστρατους αξιωματικούς, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στις Ευρωατλαντικές δομές και έχουν δεσμούς μαζί της.
Κατάλληλη δεξαμενή κρίνεται αυτή εκείνων που τάχθηκαν υπέρ του ΝΑΙ ατο δημοψήφισμα, με τον στρατηγό Φράγκο (δεν γνωρίζουμε αν έχει δεχτεί κρούση, αν έχει απαντήσει), να αποτελεί την ιδανική λύση των δημιουργών του σχεδίου.
Αυτό γιατί έτσι μια τέτοια κυβέρνηση θα μείωνε τη οργή του κόσμου λόγω της συμπάθειας του Ελληνικού λαού στις ΕΔ, και γιατί οι συγκεκριμένοι δεν θα διανοούνταν ποτέ να ρισκάρουν την ΝΑΤΟΙΚΗ πορεία της χώρας.

Με λίγα λόγια θα ήταν μια "επώδυνη" λύση για τους εταίρους με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.
Περιττό να αναφέρουμαι ότι σε αυτούς τους σχεδιασμούς συμμετέχουν εξωθεσμικά κέντρα που έχουν άμεση εμπλοκή στα τεκταινόμενα στην χώρα.

Η δράση δε και η παρουσία συγκεκαλυμμένων κλιμακίων του FBI  στην Ελλάδα έχει κλιμακωθεί και αποτελείται (το ιδανικό για αυτούς), από Ελληνοαμερικανούς πράκτορες ή πράκτορες που έχουν γνώση της Ελληνικής παιδείας και της κατάστασης, αφού πριν σταλούν περνούν από ειδική ενημέρωση λόγω της κρισιμότητας των στιγμών.

Το διάστημα που κρίνεται ως επικίδνυνο θεωρείται αυτό από τον φθινόπωρο έως και τις αρχές του επόμενου χρόνου.
Αν φτάσουμε μέχρι τον Μάρτιο χωρίς εντάσεις και εκρήξεις, τότε από τους εμπνευστές του σχεδίου υπάρχει μια πρόβλεψη για μια πιο "ελαφρά" έκδοση, χωρίς όμως να αποτελεί βάσιμο σχεδιασμό αλλά περισσότερο ως πρόνοια.

Καταλήγοντας για όσους έχουν εικόνα των προετοιμασιών αυτού του σχεδίου σε σχέση με το περίφημο plan b, μόνο να καγχάσουν μπορούν και να μεμψιμοιρήσουν, για τους αφελείς που έχαψαν τα ψέματα για άλλη μια φορά εκείνων που αποτελούν κατά φύση και κατ επάγγελμα ταλέντα στην δημαγωγία, την εξαπάτηση και την παραπλάνηση.

Η χώρα όπως όλοι καταλαβαίνετε είναι πολύ σημαντική για να αφεθεί στην τύχη και να χαθεί.
Αυτό δε δείχνει και την αποφασιστικότητα όλων εκείνων που θέλουν να μας πιουν το αίμα, και τον τυχοδιωκτικό χαρακτήρα και την ατομικότητα εκείνων που μας κυβερνούν γιατί θέλουν το........"καλό" μας.
Όλοι αυτοί δεν ήρθαν για να φύγουν, αλλά για να μείνουν, και για να εξασφαλίσουν μια μόνιμη κατάσταση εις βάρος των Ελλήνων.
Το θέμα είναι αν εμείς θα τους αφήσουμε να το πετύχουν.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ