Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσκοπήσειςΠάλι τα ίδια έχουμε με τις λεγόμενες "δημοσκοπήσεις" οι οποίες "σφυγμομετρούν " τις τάσεις του εκλογικού σώματος.
Από την μία έχουμε πάλι το.......στημένο "ντέρμπυ" του εκάστοτε δικομματισμού με την διαφορά από τις μία έως τις δύο και μισή μονάδες, και ύστερα το γνωστό "ντέρμπυ" του Λαικού Συνδέσμου με το (απο)κόμμα Λαφαζάνη.
Τι είχες δηλαδή Γιάννη;
Τι είχα πάντα, με τη δεξαμενή των αναποφάσιστων πρώτο κόμμα.

Έως τώρα είχαμε τα διαχρονικά ντέρμπυ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Λαικού Συνδέσμου-"απόπατου" Θεοδωράκη, αλλά επειδή τα δύο ψωράλογα της διαπλοκής μας........ ψόφησαν εμφανίστηκαν οι στρατηγικές εφεδρείες.......
Ξέροντας το παιχνίδι της προπαγάνδας όσο λίγοι, οι διαπλεκόμενοι συστημικοί παίκτες προσπαθούν να επηρεάσουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Όμως είναι έτσι τα πράγματα;
Μπορεί ένας απογοητευμένος ψηφοφόρος που υποστήριξε το (από)κομμα των λαοπλάνων και δημαγωγών της Κουμουνδούρου, να νιώθει ότι σε αυτή την αναμέτρηση μπορεί να εκπροσωπηθεί επάξια από την........ΝΔ ή τον Λαφαζάνη;

Απαντούμε.

Μόνο αν είναι χρήστης χρόνιος σκληρών ναρκωτικών ή άλλων ουσιών οι οποίες επηρεάζουν την εγκεφαλική λειτουργία!!

Πώς κάποιος μπορεί να δηλώνει ότι θα ψηφίζει τον "παλιο....βαγγέλα" αφού το μνημόνιο μαζί το ψήφισαν!

Πώς κάποιος μπορεί να δηλώνει ότι θα ψηφίσει Λαφαζάνη όταν ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ στις συσκέψεις του Μαξίμου καιΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!

Ξαφνικά αυτοί οι δύο έγιναν "επαναστάτες- ποπολάροι" με το άκουσμα της προκήρυξης των εκλογών, ενώ ο ένας μια βδομάδα πριν χαριεντιζότανε με τον Τσιπρανδρέου στην Βουλή, και ο άλλος δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι στηρίζει την κυβέρνηση.......

Τι άλλαξε;

Πολλά.............

Πρώτα έπεσε σύρμα στην ρέπλικα του Πολ Ποτ Σαμαρά να ανακρούσει πρύμνα, έτσι ώστε να μπορέσει να μαζέψει την χασούρα από τον Λαικό Σύνδεσμο από τα δεξιά, και ύστερα δημιουργήθηκε η τσόντα Λαφαζάνη για να περιορίσει τις διαρροές προς το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών από τα αριστερά.

Ξέροντας ότι μια πιθανή άνοδος του κινήματος μας θα είναι η αρχή του τέλους των βρωμερών σχεδίων τους έχουν αμολίσει λιτούς και δεμένους, έτσι ώστε να περιορίσουν την Χρυσή Αυγή σε μονοψήφια ποσοστά, διότι ξέρουν ότι αν εμφανιστεί διψήφιο ποσοστό τότε το ψυχολογικό όριο (όπως συμβαίνει και με το χρηματηστήριο) θα προκαλέσει την απελευθέρωση ακόμα μεγαλύτερων μαζών σε επόμενη αναμέτρηση, κινδυνεύοντας μετά ο εφιάλτης να γίνει πραγματικότητα, δηλαδή να έχουν την πρώτη πανευρωπαικά Εθνική πατριωτική κυβέρνηση στην εξουσία, και τότε θα είναι για όλους αυτούς αργά.

Μπροστά δε στο πανικό του συστήματος και προκειμένου να μπλοκάρει ψήφους από το κίνημα μας, προωθεί ακόμα και τύπους πολιτικά αστείους τύπου.......Λεβέντη, σε μια προσπάθεια ο εξαπατημένος Έλληνας να έχει όσο τον δυνατόν περισσότερες συστημικές επιλογές "διαμαρτυρίας".
Βλέπετε το κόμμα του χαφιέ δεν έχει την ίδια πέραση όπως παλιά........

<<Κάθε ψήφος που δεν πηγαίνει στον Λαικό Σύνδεσμο -Χρυσή Αυγή είναι ευπρόσδεκτη>>!!!!!

Αυτή είναι η δήλωση κατά λέξη κορυφαίου παράγοντα μέσα στην Αμερικανική πρεσβεία, αφού και μόνο στο άκουσμα των λεγομένων του Αρχηγού μας για στρατηγική σχέση με την Ρωσία, δημιουργεί γεωστρατηγικές ημικρανίες και γεωπολιτκές αρρυθμίες που δεν θέλουν ούτε να τις φαντάζονται.

Όλο το συστημικό τόξο έχει συμφωνήσει στον υπέρ πάντων αγώνα του περιορισμού σε μονοψήφιο ποσοστό του κινήματος μας.
Από κοντά και τα συστημικά μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, όπου σχεδόν σε καθημερινή βάση "δημοσιογράφοι" με σχέσεις με το Λάνγκλει της Βιρτζίνια και την Ουάνσιγκτον, έχοντας πάρει ευρωατλαντική γραμμή αρθρογραφούν λυσσαλέα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σε περίπτωση της ανόδου του Λαικού Συνδέσμου και του ολέθρου που αυτό θα συνεπαγόταν για τα εξωχώρια αφεντικά τους, δίνοντας έτσι κατευθύνσεις στα (από)κομματικά επιτελεία που εηιρεάζουν και κατευθύνουν να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να ανακόψουν τους Έλληνες Εθνικιστές.

<<Είναι κρίσιμο να σκεφτούμε τι θα σήμαινε για την χώρα μας και για την δημοκρατία (τους έπιασε ο πόνος για την δημοκρατία) τυχόν γιγάντωση του μορφώματος της ακροδεξιάς>>.
Τάδε έφη σχεδόν πανικοβλημένος πρακτορίσκος-δημοσιογραφίσκος που άφησε εποχή με την "αντικειμενικότητα" του στα ρεπορτάζ την περίοδο του πολέμου του Κόλπου και της Γιουγκοσλαβικής διάλυσης σε συστημική ναυαρχίδα όχι της ενημέρωσης αλλά της συσκότισης.

Τα γραμμάτια τώρα ξεπληρώνονται, τα "δώρακια", οι εκ των έσω πληροφορίες, η προσωπική προπαγάνδα, και το....."δημοσιογραφικό προφίλ"..........

Εμείς διαχρονικά αποκλεισμένοι από όλους και από όλα τα μέσα εκτός διαδικτύου συνεχίζουμε τον πατριωτικό αγώνα όπως πάντα.
Με ψυχή και ακλόνητη πίστη στα ιδανικά και τα πιστεύω μας.
Τίποτα και κανένας δεν θα μας κάνει να αλλάξουμε ιδεολογία, πολιτική γραμμή και συμπεριφορά.
Εμείς σαν τα μούτρα τους δεν θα γίνουμε ποτέ!!!!

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες να συστρατευτούν μαζί μας, έτσι ώστε να αποσπάσουμε διψήφιο ποσοστό στις επικείμενες εκλογές.
Και μόνο η ξινίλα στα μούτρα όλων εκείνων που θα βλέπουν το αποτέλεσμα της ανθελληνικής τους πολιτικής, θα αξίζει όσο τίποτα στον κόσμο.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό.
Σε αντίθεση με ότι λένε οι διάφοροι παπαγάλοι υπάρχει σχέδιο, υπάρχει όραμα, και πάνω από όλα με εμάς υπάρχει ελπίδα για το αύριο.

Ας συμπορευτούμε όλοι μαζί, ας σπάσουμε μαζί τα δεσμά που μας κρατούν καθηλωμένους επί δεκαετίες, παρίες της οικουμένης.
Επιτέλους ας γίνουμε αυτό για το οποίο προοριζόμαστε.
Επικυρίαρχοι και όχι υποτελείς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ