Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Νέος τραγέλαφος από Μάρδα: Είχαμε ήδη προτάσεις από «πρόσφυγες - επενδυτές»! ΒΙΝΤΕΟ


Νέος τραγέλαφος από Μάρδα: Είχαμε ήδη προτάσεις από «πρόσφυγες - επενδυτές»! ΒΙΝΤΕΟ
Επιμένει στην πρότασή του για «πρόσφυγες – επενδυτές» ο Μάρδας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον σταθμό “E” δήλωσε περί της μπαρούφας της χρονιάς:
"Και υπήρχαν και έχουν έρθει. Είχαμε κάποιες κρούσεις και αυτές τις κρούσεις προσπαθήσαμε να τις κατευθύνουμε εκεί όπου χρειαζόταν έτσι ώστε να κάνουν τις αγορές που ήθελαν".
Δηλαδή έχουν παρουσιαστεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήδη «πρόσφυγες» με βαλίτσες περιέχουσες χρήμα στο Υπουργείο και του έχουν προτείνει να αγοράσουν προς ιδιωτικοποίηση υποδομές του κράοτυς.

Δεν ξέρουμε από που αντλεί έμπνευση ο Μάρδας, όμως εμείς να τονίσουμε ότι στην Κατεχάκη που γίνει κοσμοσυρροή λαθρομεταναστών δεν είναι το Υπερταμείο που δέχεται «επενδυτές», αλλά η υπηρεσία ασύλου, όπου προστρέχουν για την εξασφάλιση άδειας παραμονής αορίστου χρόνου.
Πάντως αναμένεται εσωκομματική έριδα τώρα που ο Τόσκας αποφάσισε να αποσύρει τους επενδυτές από την Ειδομένη και να τους μεταφέρει λίγο παρακάτω. Και πάνω που είχαν αρχίσει να συνάπτονται οι πρώτες συμφωνίες, σύμφωνα με τον Μάρδα! Αυτό λέγεται «σαμποτάζ»!
Υ.Γ. Προφανώς σύμφωνα με τον υπουργό του Σύριζα Μάρδα οι “επενδυτές” σε Σάμο και Λέσβο μαλώνουν για το ποιος θα πρωτοεπενδύσει στην χώρα μας!