Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

Σε πανικό οι συνήγοροι του ΠΑΜΕ από την εξέλιξη της Δίκης - Έκτροπα και απειλές για δημιουργία εντυπώσεων


Σε πανικό οι συνήγοροι του ΠΑΜΕ από την εξέλιξη της Δίκης - Έκτροπα και απειλές για δημιουργία εντυπώσεων
Η εξέλιξη των τελευταίων συνεδριάσεων όπου οι καταθέσεις των μαρτύρων κλονίζουν σοβαρά το κατηγορητήριο, έχουν φέρει σε δεινή θέση τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής, με αποτέλεσμα να προχωρούν σε σπασμωδικές ενέργειες. 

Σήμερα προσπάθησαν να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία του μάρτυρα Μπιάγκη, με το επιχείρημα ότι είναι Ειδικός Φρουρός και μπήκε στην αστυνομία χωρίς πανελλήνιες!
Στη συνέχεια, την ώρα που ο δικηγόρος του Γιάννη Λαγού, Νικόλαος Ρουσόπουλος επιδείκνυε στο δικαστήριο φωτογραφικά ντοκουμέντα για τα τάγματα εφόδου των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ), οι συνήγοροι του ΠΑΜΕ σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να εκτοξεύουν ύβρεις και απειλές προς την πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης!
Χαρακτηριστικά, ένας εξ αυτών φώναζε ωρυόμενος: «Υπερασπίζεστε Χρυσαυγίτες! Στο Σύνταγμα θα σας κρεμάσουμε»! Αμέσως η Πρόεδρος διέκοψε τη συνεδρίαση.
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η αντίδραση των συνηγόρων του ΠΑΜΕ ξεκίνησε να εκδηλώνεται τη στιγμή που ο κύριος Ρουσόπουλος επεδείκνυε φωτογραφίες με ομάδες κρούσης της ΠΑΣΠ, αφήνοντας την εντύπωση ότι υπερασπίζονται τα συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ. Μετά την επανέναρξη της δίκης, ο εκπρόσωπος των δικηγόρων του ΠΑΜΕ, αντιλαμβανόμενος ότι η συμπεριφορά αυτή τούς εξέθεσε ανεπανόρθωτα ενώπιον του Δικαστηρίου, ανέγνωσε δήλωση συγγνώμης, λέγοντας...
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net