Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Ειδικός φρούρος Μπιάγκης: Ούτε τάγμα εφόδου, ούτε οργανωμένο σχέδιο - Ήταν συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών!Ειδικός φρούρος Μπιάγκης: Ούτε τάγμα εφόδου, ούτε οργανωμένο σχέδιο - Ήταν συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών!
Με την αποκαλυπτική κατάθεση του Ειδικού Φρουρού Ανδρέα Μπιάγκη συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής. Οι απαντήσεις του μάρτυρα έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση την πολιτική αγωγή, η οποία έβλεπε τους ισχυρισμούς της να καταρρίπτονται ένας προς έναν.

Ο άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ ξεκίνησε την κατάθεσή του λέγοντας ότι στο παρελθόν είχε σταλεί από την υπηρεσία του σε επιτήρηση εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής, οι οποίες όπως είπε ήταν ειρηνικές, περιελάμβαναν διανομή φυλλαδίων, χωρίς επεισόδια ή αξιόποινες πράξεις, ενώ οι συμμετέχοντες στην πορεία προχωρούσαν κανονικά, χωρίς να είναι σε παράταξη.
Για το περιστατικό της ανθρωποκτονίας είπε ότι δεν διαπίστωσε την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου, ότι τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Κοράλλι δεν κρατούσαν ρόπαλα, δεν φορούσαν παντελόνια παραλλαγής και σε κάθε περίπτωση δεν συμμετείχαν με κανένα τρόπο στον θανάσιμο τραυματισμό του Παύλου Φύσσα.
Μόλις οι αστυνομικοί φτάσαν στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, τα άτομα αυτά «σπάσανε» στα στενά, αποχώρησαν και η συμπλοκή ήταν μεταξύ Ρουπακιά και Φύσσα, οι οποίοι αντάλλασαν μπουνιές και κλωτσιές.  Διευκρίνισε επίσης ότι δεν υπήρχε συνοδηγός στο αμάξι του Ρουπακιά και δεν υπήρξε κάποιος που να προσπάθησε να παρεμποδίσει τη σύλληψή του.
Παραθέτουμε αυτούσιους τους διαλόγους...
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net