Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ξεφτίλα! Και... προοδευτικοί αστυνομικοί στο gay pride λόγω της επικίνδυνης ανόδου της ακροδεξιάς


Ξεφτίλα! Και... προοδευτικοί αστυνομικοί στο gay pride λόγω της επικίνδυνης ανόδου της ακροδεξιάς
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Αφού έχουμε δει όλα τ’ άλλα, με την «πρώτη/ δεύτερη φορά αριστερά», θα δούμε σήμερα και… προοδευτικούς αστυνομικούς να παρελαύνουν στο διαβόητο Gay Pride, κατεξευτελίζοντας την τιμημένη στολή του Έλληνα αστυνομικού!

Ιδού η επιστολή συμμετοχής που έστειλε στους διοργανωτές ο συνδικαλιστής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Φώτης Παγιαύλας - ο οποίος βρίσκεται στην γνωστή ομάδα που λυμαίνεται το χώρο και δεν θέλει να έχει καμία συνδικαλιστική επαφή με την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας:
«Εκπροσωπώ την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (εφεξής ΕΑΣΥΑ) στο 12ο Άθενς Πράιντ, ύστερα από απόφασή της, γιατί:
Α) Τα τελευταία χρόνια η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ελλάδα καθίσταται επικίνδυνη. Το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας το 2015 κατέγραψε 273 περιστατικά, από τα οποία στα 185 στοχοποιήθηκαν ΛΟΑΔ+ άτομα. Όλοι οι προοδευτικοί χώροι οφείλουν να αντιδράσουν. Και η ΕΑΣΥΑ που βρίσκεται δίπλα όχι μόνο στους ανυπεράσπιστους αστυνομικούς, αλλά και στους κατατρεγμένους πρόσφυγες και μετανάστες, που λέει όχι στον ρατσισμό, στέκεται ΚΑΙ δίπλα στην μεγαλύτερη εκδήλωση των ανθρώπων που δεν έχουν τον κυρίαρχο σεξουαλικό προσανατολισμό.
Β) Σκοπός του δευτεροβάθμιου οργάνου της ΕΑΣΥΑ, της ΠΟΑΣΥ, είναι μεταξύ άλλων η συμβολή στη βελτίωση της κοινωνικής νομοθεσίας και η πάλη για την κοινωνική πρόοδο και ειρήνη. Έχουν πολλά να γίνουν στη χώρα μας για την πλήρη και ουσιαστική ισότητα των ΛΟΑΔ+ ατόμων. Το (λειψό) Σύμφωνο Συμβίωσης ψηφίστηκε μόλις πριν κάποιους μήνες και ακόμη δεν έχει επιτευχθεί η νομοθέτηση για την ταυτότητα φύλου.
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net