Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

«Προσφυγάκι» - ισλαμιστής βομβιστής αυτοκτονίας έσπειρε τον τρόμο στην Γερμανία: Εξερράγη έξω από κέντρο διασκέδασης - 12 τραυματίες


«Προσφυγάκι» - ισλαμιστής βομβιστής αυτοκτονίας έσπειρε τον τρόμο στην Γερμανία: Εξερράγη έξω από κέντρο διασκέδασης - 12 τραυματίες
Άλλη μία επίθεση από ισλαμιστή έλαβε χώρα στην Γερμανία, η οποία φαίνεται ότι είναι το επόμενο θέατρο επιχειρήσεων των τζιχαντιστών, όπως έγραφε η ανάληψη ευθύνης από το Ισλαμικό Χαλιφάτο για το μακελειό στη Νίκαια.

Συγκεκριμένα σήμερα τα ξημερώματα Σύρος "πρόσφυγας" επιχείρησε επίθεση αυτοκτονίας σε μουσικό φεστιβάλ όπου υπήρχαν περισσότερα από 2.000 άτομα. Από την έκρηξη έχασε τη ζωή του ο 27χρονος τζιχαντιστής και τραυματίστηκαν 12 άτομα που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της έκρηξης. Τρεις από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.
«Από τις έως τώρα έρευνες που έχουν γίνει, ο νεκρός άντρας είναι ένας 27χρονος Σύρος, ο οποίος είχε φθάσει πριν από δύο χρόνια στη Γερμανία και προ ενός έτους είχε απορριφθεί η αίτηση ασύλου που είχε κάνει», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας, Γιοαχίμ Χέρμαν, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε μαζί με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Ρόμαν Φέρτινγκερ.
Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που πρεσβεύει η Μέρκελ, ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και οι λοιποί πολιτικάντηδες συνεχίζει να μετρά θύματα και τραυματίες. Μόνο τα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης, με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή, μπορούν να σταματήσουν τον κατήφορο προς την καταστροφή.