Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Και τον κομμουνιστικό τουρισμό του Τσίπρα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι – Στην Κούβα για τον Κάστρο ο πρωθυπουργός


Και τον κομμουνιστικό τουρισμό του Τσίπρα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι – Στην Κούβα για τον Κάστρο ο πρωθυπουργός
Πληρώναμε ως τώρα τα ξαδέλφια του εκάστοτε παλιού κομμουνιστή – νυν υπουργού ή στελέχους του Σύριζα, ο οποίος διοριζόταν χωρίς κανένα προσόν σε ακριβοπληρωμένες, από τον Ελληνικό Λαό, θέσεις.

Τώρα, όπως φαίνεται, θα πληρώνουμε και τον κομμουνιστικό τουρισμό του πρωθυπουργού, ο οποίος θα βρεθεί στην Κούβα για την συγκέντρωση προς τιμήν του προτελευταίου κομμουνιστή δικτάτορα, του Φιντέλ Κάστρο. Και λέμε προτελευταίου γιατί ο τελευταίος είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, αν και μπούλης αφού κληρονόμησε την εξουσία και δεν την πήρε με τα όπλα.
Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά, είναι σίγουρο ότι σωρεία παλαιοκομμουνιστών του Σύριζα θα έχουν ήδη αρχίσει να πιέζουν προκειμένου να μπουν κι αυτοί στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος για ένα ταξίδι στον... σοσιαλιστικό παράδεισο.
Και για να μην νομίζουν οι δευτέρας διαλογής κομμουνιστές ότι ξεχνάμε να θυμίσουμε ότι το 1985 οι "μπριγαδιστές"της ΚΝΕ είχαν πάει στην Νικαράγουα για να μαζέψουν καφέ με έξοδα του ελληνικού δημοσίου, ενώ το 2008 "μπριγαδιστές" της ΚΝΕ είχαν βρεθεί στην Κούβα για εθελοντική εργασία.
Βλαμμένοι όλων των χωρών ενωθείτε και όχι μόνο για επίσημες τελετές, όπως κάνουν οι συριζαίοι!