Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

H Χρυσή Αυγή τίμησε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων - Φωτορεπορτάζ

H Χρυσή Αυγή τίμησε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων - ΦωτορεπορτάζΣήμερα Δευτέρα 21/11 ημέρα διπλής εορτής (Εισόδια της Θεοτόκου και ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων), αντιπροσωπεία της Ελληνικής Αυγής για την Αττική αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης βουλευτή Β' Αθηνών Παναγιώταρο Ηλία και τον περιφερειακό σύμβουλο Αττικής Μουλιανάκη Περικλή έδωσε το παρόν στην αντίστοιχη τελετή δοξολογίας στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Για το Κίνημα μας οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Εκκλησία αποτελούν βασικούς πυλώνες και θεματοφύλακες στον αγώνα που δίνει το Έθνος μας για την υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας καθώς και στην διαφύλαξη της παράδοσης και ιστορίας μας αντίστοιχα.
Άξιο σχολιασμού ωστόσο αποτελεί το γεγονός της ξεκάθαρα υποκριτικής παρουσίας του συνόλου σχεδόν των εκπροσώπων του "συνταγματικού τόξου" στην τελετή αυτή, την στιγμή που επί σειρά ετών με τις ανθελληνικές ενέργειες τους υπονομεύουν συστηματικά το κύρος και την ίδια την υπόσταση των σημαντικών αυτών θεσμών
Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε και στη Σύρο η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων! Το παρόν έδωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Στράτος Μαύρος από την Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο μαζί με συναγωνιστές του νησιού.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου στο Εθνικό Ηρώο της πόλης που βρίσκεται μπροστά στον Ναό του Αγίου Νικολάου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική παράταξη που τίμησε τις Ένοπλες Δυνάμεις. 
Κέρκυρα: Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Γιάννης Αϊβατίδης παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και στην δοξολογία.