Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ



Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή Τάσου Δημητρακόπουλου με θέμα:"Δεκεμβριανά 1944 - Η μάχη των Αθηνών".  Ο Συναγωνιστής Δημητρακόπουλος τόνισε ότι τον Δεκέμβριο του 1944 το Κ.Κ.Ε. έβαλε σε εφαρμογή τα αντεθνικά  και ανθελληνικά του σχέδια όπως ήταν η απόσχιση της Μακεδονίας και της Θράκης από τον εθνικό κορμό.

 Ο Συναγωνιστής  αναφέρθηκε και  στην ηρωική αντίσταση του Συντάγματος  Χωροφυλακής  Μακρυγιάννη καθώς  και της ομάδας Χ του Γρίβα απέναντι στις  ορδές των Κομμουνιστοσυμμοριτών. Ειδική αναφορά έγινε επίσης και στα εγκλήματα των Σταλινοτσολιάδων σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής κατά αθώων Ελλήνων πολιτών καθώς και στην εντολή του Κ.Κ.Ε.  για την ανατίναξη της Ακρόπολης.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο Συναγωνιστής τόνισε ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτες θα τιμούν πάντα όσους θυσιάστηκαν  για την Ελευθερία της Πατρίδας και ενάντια στην κομμουνιστική θηριωδία του Κ.Κ.Ε.που ήθελε τον  ελληνικό λαό σκλαβωμένο και εξαθλιωμένο όπως ήταν οι λαοί του ανατολικού μπλοκ.