Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Le Figaro: Η άνοδος της Χρυσής Αυγής προκάλεσε τον πιο έντονο διάλογο στην Ευρώπη - Στην πρωτοπορία της Αφύπνισης των Λαών!


Le Figaro: Η άνοδος της Χρυσής Αυγής προκάλεσε τον πιο έντονο διάλογο στην Ευρώπη - Στην πρωτοπορία της Αφύπνισης των Λαών!
Την πανευρωπαϊκή ανησυχία των κρατούντων διεθνών τοκογλύφων, ταγών της παγκοσμιοποίησης και νεομαρξιστών αντεθνιστών αποτυπώνει η μεγάλη έρευνα που διεξήγαγε η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, που πρόσκειται στην γαλλική αντεθνική δεξιά των Σαρκοζί, Φιγιόν και λοιπών.

Η έρευνα αυτή δεν παρουσιάζει κάποιο πρωτότυπο στοιχείο, αλλά αποτυπώνει τις εκλογικές επιδόσεις των κομμάτων που χαρακτηρίζονται ως «ακροδεξιά» και στα οποία προφανώς συγκαταλέγεται και η κύρια πηγή ανησυχίας του ελλαδικού κατεστημένου, η Χρυσή Αυγή.
Στο ιδιότυπο, αν και όχι πρωτότυπο, αφιέρωμα της δεξιάς γαλλικής εφημερίδας αποτυπώνεται ο τρόμος του διεθνούς κατεστημένου της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που βλέπει να χάνεται για αυτό, οριστικώς και αμετακλήτως, η Νότια Ευρώπη, αλλά και μεγάλο κομμάτι της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.
Επίσης σημειώνεται και η «ελληνική πρωτοτυπία» με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο ρεπορτάζ «Το 2013, το κόμμα δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα, έπειτα από τη σύλληψη 69 μελών του, εκ των οποίων και βουλευτές, αλλά και ο ηγέτης της Νίκος Μιχαλολιάκος, με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης».
Αυτή η... διεθνής «πρωτιά», βεβαίως δείχνει δύο πράγματα:
α) Ότι η Χρυσή Αυγή είναι στο επίκεντρο της πολεμικής του διεθνούς κατεστημένου. Όπως παραδέχεται το ρεπορτάζ της Le Figaro «στην Ελλάδα, η ακροδεξιά αποτελεί εκείνη που προκάλεσε τον πιο έντονο διάλογο σε όλη την Ευρώπη»
β) Ότι μόνο στην μπανανία του Μνημονίου και του «κλεπτοκρατικού τόξου» θα μπορούσαν να γίνουν τέτοια αίσχη εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού φορέα, που είναι και η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.