Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Οι διαχειριστές της δυστυχίας του Λαού μας


Οι διαχειριστές της δυστυχίας του Λαού μας
Άρθρο στην Αντεπίθεση
Η μετατόπιση της συζήτησης από το θέμα της μείωσης του χρέους στην αναγκαιότητα της λήψης νέων αιματηρών μέτρων, καταδεικνύει όχι απλώς την αστοχία της πολιτικής των δυνάμεων του αντισυνταγματικού τόξου αλλά κυρίως την επικινδυνότητά τους τόσο για το Λαό όσο και για την Πατρίδα μας.

Οι πρόσφατες δηλώσεις αξιωματούχων της Ε.Ε. αναφορικά με την επιτακτική ανάγκη αφενός να υλοποιηθούν τα συμφωνηθέντα του Μνημονίου του 2015 και αφετέρου να ληφθούν νέα μέσω ενός πρόσθετου Μνημονίου, γκρέμισαν μονομιάς το παραμύθι της υποτιθέμενης υπόσχεσης για την ελάφρυνση του χρέους, παραμύθι πάνω στο οποίο βασίστηκε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου προκειμένου να εξακολουθεί να εξαπατά τον Ελληνικό Λαό. Είναι εντυπωσιακό δε, το γεγονός πως η κυβέρνηση είχε στηρίξει όλες της τις πολιτικές ελπίδες στο μήνα Νοέμβριο, συνδυάζοντας προσδοκίες και σχεδιασμούς, με κυρίαρχα ζητήματα την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα και την πανηγυρική -έτσι ήθελαν να πιστεύουν οι άθλιοι της κυβέρνησης- εκλογή της Χίλαρυ Κλίντον στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ. Εν τέλει, ο μήνας Νοέμβριος κατέστη το Βατερλώ μιας κυβέρνησης απατεώνων, μια κυβέρνηση η οποία καλείται τώρα να δημιουργήσει ένα νέο μύθο για τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων.
Στον αντίποδα, η αξιωματική αντιπολίτευση εφαρμόζει πολιτική ήπιων αντιδράσεων, για δύο προφανείς λόγους: Πρώτον διότι ο πυλώνας της πολιτικής της είναι ένας και ενιαίος με τον αντίστοιχο της κυβέρνησης και δεύτερον, διότι οι της ΝΔ έχουν δεσμευτεί έναντι της Μέρκελ και των δανειστών πως δεν πρόκειται να ασκήσουν σκληρή γραμμή έναντι της σημερινής κυβέρνησης. Είναι δε χαρακτηριστικό, το γεγονός ότι η ΝΔ δεν διαφωνεί ως προς την ουσία της σημερινής μνημονιακής πολιτικής, αλλά αναλώνεται σε κραυγές περί καθυστέρησης στην υλοποίηση του προγράμματος!
Η εξαπάτηση του Λαού μας έγκειται στην επιδίωξη των εγχώριων μέσων ενημέρωσης να προβάλλουν τον Κ. Μητσοτάκη ως το αντίπαλο δέος του Α. Τσίπρα, ως τον πολιτικό εκείνο ο οποίος θα θέσει τέρμα στην αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ. Στην πραγματικότητα, ο ένας αποτελεί φυσική συνέχεια του άλλου, όπως ακριβώς ο Τσίπρας υπήρξε η συνέχεια του Σαμαρά. Η βάση της πολιτικής τους συνίσταται στην πιστή εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων, γεγονός που καταδεικνύει πως οι πολιτικές ηγεσίες του αντισυνταγματικού τόξου είναι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων και σε καμία περίπτωση θεματοφύλακες και υπερασπιστές των δικαιωμάτων του Λαού μας.
Με απλά λόγια, εκείνοι οι οποίοι προβάλλονται από τα υπερχρεωμένα μέσα ενημέρωσης ως «σωτήρες» της χώρας, δεν είναι παρά διαχειριστές της δυστυχίας του Λαού μας. Ο φαύλος τούτος κύκλος θα συνεχίζεται και θα διαρκεί όσο οι Έλληνες αρνούνται ν’ αντικρίσουν κατάματα την αλήθεια και να θέσουν στον εαυτό τους το κρίσιμο ερώτημα: σε τι ωφελήθηκε η Πατρίδα και ο καθένας ξεχωριστά από έξι έτη στυγνής μνημονιακής πολιτικής;
Θα ρωτήσει βέβαια κάποιος: «ποιος μπορεί να προασπίσει τα δίκαια του Λαού και της Πατρίδος μας από τα νύχια των αρπακτικών του διεθνούς κεφαλαίου και από τους εγχώριους υποτακτικούς τους»; Οι πρόσφατες δηλώσεις του κατ’ εξοχήν ανθρώπου των τοκογλύφων, του κυρίου Στουρνάρα στο Bloomberg, είναι χαρακτηριστικές και δίνουν την απάντηση: «εάν ο Εθνικισμός ενισχυθεί, αυτό θα είναι επικίνδυνο». Σαφώς και θα είναι επικίνδυνο, αλλά δεν μας είπε για ποιους θα είναι ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.
Θα είναι επικίνδυνο για τα αφεντικά του, τη διεθνή εκείνη των τραπεζιτών και τοκογλύφων που ρουφούν επί σειρά ετών το αίμα του Λαού μας, καθώς και για τους πολύμορφους υπηρέτες τους, όπως ο ίδιος. Στο δια ταύτα δηλαδή, ακόμη και αν φιμώνεται η φωνή των Εθνικιστών η οποία αναμφισβήτητα εκφράζει σήμερα την Ψυχή του Λαού μας, οι κραυγές αγωνίας των πολιτικών μας αντιπάλων υποδεικνύουν και τον μοναδικό παράγοντα που δύναται να τερματίσει την ξέφρενη πορεία προς την καταστροφή: είναι ο Εθνικισμός!
Υπό αυτό το πρίσμα, η Χρυσή Αυγή δεν διεξάγει τον τιτάνιο και άνισο Πολιτικό Αγώνα φιλοδοξώντας να συμμετάσχει στην διαχείριση της δυστυχίας του Λαού μας, αλλά τουναντίον, ως εγγυήτρια δύναμη της Ελευθερίας και Ενότητάς του!
Ευάγγελος Καρακώστας