Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Έτσι “χτυπάει” ο Σύριζα την διαπλοκή... Με την τοποθέτηση Μουλόπουλου στον αμαρτωλό και καταχρεωμένο ΔΟΛ!

Έτσι “χτυπάει” ο Σύριζα την διαπλοκή... Με την τοποθέτηση Μουλόπουλου στον αμαρτωλό και καταχρεωμένο ΔΟΛ!
Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν πολέμησε την εκδοτική διαπλοκή, αλλά αντιθέτως φροντίζει με επιμέλεια να χτίζει το δικό του μετερίζι μέσα σ΄αυτήν. Έτσι, λοιπόν, χθες βράδυ έγινε γνωστό ότι ο ΔΟΛ περνά στα χέρια του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι χθες προέδρου του ΔΣ της «Αυγής» Βασίλη Μουλόπουλου.
Πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλυφθεί συνάντηση μεταξύ του εκδότη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και του προέδρου του ΔΣ της «Αυγής», προαναγγέλλοντας επί της ουσίας τα όσα γνωστοποιήθηκαν χθες.

Σαφής είναι η ανακοίνωση του ΔΟΛ: «Η διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δύο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ΄όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ. Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση». 
Αντί, δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει τον ΔΟΛ όπως του αρμόζει, με βάση την αρπαγή θαλασσοδανείων αρκετών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία αφαιμάχθηκαν από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, και να κινήσει τις νομικές διαδικασίες που απαιτούν οι περιστάσεις, φροντίζει να μετατρέψει, μέσω του Μουλόπουλου, μία από τις ναυαρχίδες της διαπλοκής σε προσωπικό του φέουδο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα στενά μικροκομματικά συντηρητικά του συμφέροντα.
Συνεχίζει, έτσι, «επάξια» την παράδοση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (και) σ΄αυτόν τον τομέα, φροντίζοντας στην διατήρηση και την διαιώνιση της διαπλοκής.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολίασε: "Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπλένει το βρώμικο εκδοτικό κατεστημένο της διαπλοκής που καταλήστευσε το Ελληνικό Δημόσιο και άρπαξε θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων, που τα πληρώνει ο Λαός και όχι οι ευνοούμενοι της κυβέρνησης εκδότες και καναλάρχες".
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ