Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο πραγματικός λόγος της σταλινικής λογοκρισίας κατά της Χρυσής Αυγής: Αυτό που φοβάται ο Βερναρδάκης και τρέμει το πολιτικό σύστημα


Ο πραγματικός λόγος της σταλινικής λογοκρισίας κατά της Χρυσής Αυγής: Αυτό που φοβάται ο Βερναρδάκης και τρέμει το πολιτικό σύστημα
Ο πολιτικός βίος και η πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι συνυφασμένος με την λασπολογία, την λογοκρισία και τις διώξεις, καθώς οι Ιδέες και ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών για Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά για το καθεστώς. Οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής εντάθηκαν ύστερα από την μεγάλη εκλογική Νίκη και την είσοδο του κόμματος στην Βουλή και κορυφώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν πια τα ποσοστά είχαν φτάσει σε δυσθεώρητα και "ιδιαίτερα επικίνδυνα" για το σύστημα επίπεδα.

Αποτέλεσμα εκείνης της συγχρονισμένης εκστρατείας κατά της Χρυσής Αυγής ήταν η σκευωρία, οι παράνομες προφυλακίσεις και η δολοφονία των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών μας, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.
Όπως είχε παραδεχτεί και δημόσια ο Δένδιας απώτερος σκοπός ήταν να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή, καθώς τον Σεπτέμβρη του 2013 τα ποσοστά ξεπερνούσαν το 15%! Βέβαια η όλη ιστορία με την σκευωρία γύρισε "μπούμερανγκ" στους ενορχηστρωτές, Σαμαρά και παραδικαστικό κύκλωμα, καθώς όταν ολοκληρωθεί η δίκη, η απόφαση θα είναι αθωωτική!
Σήμερα το σύστημα, πολιτικά κόμματα και μιντιακό κατεστημένο, έχουν εντείνει την πολεμική κατά των Ελλήνων Εθνικιστών με αναμασημένες "Χρυσαυγιάδες", αποκλεισμούς, κυβερνητική ασυλία σε παρακρατικούς που επιτίθενται σε Έλληνες πολίτες και τα γραφεία του κόμματος και τελευταία με την απαράδεκτη και πρωτοφανή σταλινική λογοκρισία της ΕΡΤ.
Για να φτάσει στο σημείο η Δημόσια Τηλεόραση του Σύριζα να επαναλάβει τις αθλιότητες της Νέριτ του Σαμαρά -που απαγόρευσε την μετάδοση της συνέντευξης Τύπου της Χρυσής Αυγής στην ΔΕΘ - σημαίνει ότι το πολιτικό κλίμα είναι ανάλογο του 2013.
Για να φτάσουν στο σημείο οι ιθύνοντες της ΕΡΤ να παραβούν τόσο εξόφθαλμα και απροκάλυπτα το Σύνταγμα, τους νόμους και την πολυφωνία με αστεία προσχήματα και "επιτροπές Δεοντολογίας", είναι προφανές πως υπάρχει ξεκάθαρη κυβερνητική απόφαση και οι ανάλογες "πλάτες" για την μέχρις εσχάτων φίμωση της Χρυσής Αυγής.
Προφανώς, αυτό που βλέπει ο έμπειρος δημοσκόπος Βερναρδάκης και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ότι η κατάρρευση δηλαδή του Σύριζα, μπορεί να φέρει την Χρυσή Αυγή στην δεύτερη θέση, έχει τρομοκρατήσει πλήρως το σύστημα.
Τους ενημερώνουμε αρχικά ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο και ένδικο μέσο για να προστατευθεί η νομιμότητα και η πολυφωνία, ώστε να μπορούν οι Έλληνες πολίτες απρόσκοπτα να ενημερώνονται για τις θέσεις, τις δράσεις και τις απόψεις της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα.
Τέλος, αναφορικά με την σταλινική λογοκρισία και τις λοιπές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. "Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον", όπερ μεθερμηνευόμενον η Νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών είναι αναπόφευκτη!