Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Τα συστημικά ΜΜΕ υμνούν τις αθλιότητες και την παράνομη στάση του κομμουνιστή δημάρχου Πάτρας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Τα συστημικά ΜΜΕ υμνούν τις αθλιότητες και την παράνομη στάση του κομμουνιστή δημάρχου Πάτρας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Ο νυν δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης (ο οποίος φυσικά και δεν πρόκειται να επανεκλεγεί) συνεχίζει να προκαλεί τη νομιμότητα με την επιμονή του να θεωρεί τον Δήμο της Πάτρας ως «τσιφλίκι» του και να μην θέλει να διευκολύνει τη νόμιμη πολιτική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Γι’ αυτό, άλλωστε, βρίσκεται στα δικαστήρια. Με νέες δηλώσεις του στην Real News ο Πελετίδης αναμασά την γνωστή προπαγάνδα του ΚΚΕ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το πώς αντιλαμβάνεται την δημοσιογραφική δεοντολογία (και) η συγκεκριμένη εφημερίδα, φαίνεται από το γεγονός ότι επιζήτησε και δημοσίευσε μόνο την γνώμη του Πελετίδη και όχι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
.
Υπό άλλες συνθήκες, τα λεγόμενα του εν λόγω κομμουνιστή θα παρέπεμπαν απλώς στις γραφικές απόψεις ενός ορφανού μπολσεβίκου του Στάλιν και δεν θα την έπαιρνε κανείς στα σοβαρά. Το γεγονός, όμως, ότι τυγχάνει να είναι δήμαρχος της τρίτης σε πληθυσμός πόλης της Ελλάδας και να αρνείται παράνομα στην αντίστοιχη Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας ό, τι δικαιούται για λόγους ιδεολογικών (!) διαφωνιών δίνει στην όλη υπόθεση την σοβαρή διάσταση που της αρμόζει. Γιατί αν η όλη συζήτηση ξέφευγε από τη νομική διάσταση του ζητήματος και πήγαινε στην ιδεολογικοπολιτική και για το ποιο κόμμα είναι εκείνο το οποίο μπορεί να αναπτύσσει εγκληματική δραστηριότητα, έχει ομάδες κρούσης και εκμεταλλεύεται εργατικό δυναμικό, τότε η όλη κατάσταση θα «φωτογράφιζε» το ΚΚΕ.
Το κόμμα, δηλαδή, «του εγκλήματος και της προδοσίας», όπως το είχε χαρακτηρίσει ο «Γέρος της Δημοκρατίας» Γεώργιος Παπανδρέου, ο οποίος φυσικά μόνο ως Χρυσαυγίτης δεν μπορεί να θεωρηθεί. Το κόμμα, το οποίο τιμώντας την βίαιη και εγκληματική δράση του «κόκκινου μετώπου», της παραστρατιωτικής οργάνωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Γερμανίας κατά τον Μεσοπόλεμο, έχει τις δικές του δυνάμεις καταστολής, τις οποίες μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε στους ροπαλοφόρους και τους κρανιοφόρους της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ.
Όσο για τα περιβόητα «δουλεμπορικά γραφεία», που ισχυρίζεται ο Πελετίδης και οι υπόλοιποι «σύντροφοι», καλύτερα θα ήταν οι εγχώριοι «ορθόδοξοι» μπολσεβίκοι να δουν τα του οίκου τους. Για την δημόσια συχνότητα του 902 που πούλησαν, για τους απολυμένους στις κομματικές τους επιχειρήσεις, για τις μειώσεις μισθών στους εναπομείναντες εργαζόμενους σ’ αυτές (ακόμη κι αν δεν αποτελούν αυτοί μέλη του ΚΚΕ), για την μη τέλεση απεργιακών κινητοποιήσεων όταν η περικοπή των εργασιακών δικαιωμάτων αφορά τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με το ΚΚΕ. Επειδή, λοιπόν, «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», ο Πελετίδης και οι όμοιοί του δεν δικαιούνται να ομιλούν ούτε περί Δημοκρατίας ούτε περί εργασιακών δικαιωμάτων, όπως φυσικά και να «ανησυχούν» για όλα αυτά.  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Υ.Γ. Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε με ολοσέλιδο άρθρο της και η φυλλάδα «Τα Νέα». Ο τρόπος που παρουσίασε το ζήτημα αυτό και οι «ύμνοι» του εντύπου του αμαρτωλού ΔΟΛ στο πρόσωπο του κομμουνιστή Πελετίδη, δείχνουν ότι το ΚΚΕ αποτελεί κι αυτό αναπόσπαστο μέλος του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου, καθώς υπηρετεί την πορεία του καπιταλισμού με τον δικό του τρόπο.