Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Η καταλήστευση της Ελλάδος είναι ο απώτερος σκοπός της δημιουργίας ψευδών ειδήσεων από τα συστημικά ΜΜΕ


Η καταλήστευση της Ελλάδος είναι ο απώτερος σκοπός της δημιουργίας ψευδών ειδήσεων από τα συστημικά ΜΜΕ
Οι επιθέσεις παραπληροφόρησης από τα δυτικά συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας στο ειδησεογραφικό δίκτυο Russia Today (RT) σίγουρα αυξάνουν κατακόρυφα την δημοτικότητά του, δήλωνε στις 18 Φεβρουαρίου η αρχισυντάκτης του Μαργαρίτα Σιμόνυαν (Margarita Simonyan) σε συνέντευξη της στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι NTV.
Και δεν είναι μόνο η Ρωσία που δέχεται συχνά την άκρατη συκοφαντική δυσφήμιση των αριστερονεοφιλελεύθερων κέντρων εξουσίας και των αργυρώνητων ελεγχόμενων καναλιών τους, αλλά και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ καθώς επίσης στην Ελλάδα και ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή.

Ένας κύριος ενδεικτικός τρόπος διεξαγωγής αυτών των προπαγανδιστικών επιθέσεων είναι η χρησιμοποίηση ψευδών ειδήσεων. Μια ψευδής είδηση αποτελείται από μια αναληθή πληροφορία που αποσκοπεί στο να προκαλέσει ποικιλότροπη ανήθικη ζημία σε έναν αντίπαλο. Παραδείγματα τέτοιων ανήθικων βλαβών είναι η πρόκληση φόβου και παραπληροφόρησης σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό πολιτών με σκοπό την εμφύσηση αρνητικών συναισθημάτων και άκρατης προκατάληψης για έναν πολιτικό αντίπαλο. Παράλληλα μια ψευδής είδηση προσπαθεί την επίτευξη της ολοσχερής καταστρατήγησης του δίκαιου κριτηρίου της κριτικής σκέψης.
Προσθέτουμε εδώ ότι άλλοι σημαντικοί τρόποι επίθεσης σε έναν αντίπαλο είναι η αήθης σάτιρα που στην πραγματικότητα αποτελεί προκατειλημμένη πολιτική παρέμβαση, η ψήφιση μεροληπτικής νομοθεσίας καθώς και ο περιορισμός της κανονικής λειτουργίας του επικοινωνιακού δικτύου του με κυβερνοεπιθέσεις ή με παρεμπόδιση της διανομής του έντυπου τύπου του.
Επιγραμματικά μια διάδοση ψευδούς ειδήσεως χρησιμοποιείται όταν δεν υπάρχουν ορθά και σοβαρά αντεπιχειρήματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αντί αυτής για να πλήξουν έναν αντίπαλο.
Όμως όσο αυξάνονται αυτές οι επιθέσεις σε διεθνή επίπεδο κατά των πραγματικά εθνικιστικών πατριωτικών δυνάμεων, του Πούτιν της Ρωσίας, του Τραμπ της Αμερικής και του Μιχαλολιάκου της Ελλάδος άλλο τόσο αρχίζει να αναρωτιέται η παγκόσμια κοινή γνώμη για τον πραγματικό λόγο αυτού του προπαγανδιστικού μένους.
Σχετικά με την Ελλάδα πολύ πρόσφατα είχαμε αρκετά χαρακτηριστικά συμβάντα κατασκευής εικονικών ανυπόστατων υποκριτικών καταστάσεων από εγχώρια (Εφημερίδα των ΣυντακτώνΈθνος) αλλά και αλλοδαπά (Newsweek) συστημικά ΜΜΕ με απώτερο σκοπό τον αήθη αποπροσανατολισμό των Ελλήνων.
Ο κύριος σκοπός αυτών των επιθέσεων φυσικά είναι η κατασυκοφάντηση του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή και η συνέχιση της εξουσίας του κλεπτοκρατικού τόξου των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ-ΝΔ στην Ελλάδα.
Πάμπολλα τα παραδείγματα για την ηθική και οικονομική επιδρομή που έχουν δεχθεί οι Έλληνες πολίτες όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης από μια κλίκα που λυμαίνεται την εξουσία με διαφορετικά ονόματα: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, KKΕ. Επίσης και κάποιοι άλλοι διάττοντες αστέρες έχουν εκτελέσει χρέη περιφρούρησης του ίδιου πάλι κλεπτοκρατικού συστήματος αποστράγγισης ηθικών αξιών και οικονομικής ευρωστίας, όπως το ΛΑΟΣ, το Ποτάμι και ο Λεβέντης.
Όλοι πειθήνιοι δούλοι του παγκόσμιου συστήματος της Νέας Τάξης του Σόρος εκτελούν χωρίς δεύτερη σκέψη την ηθική βάση της Ελληνικής Νεολαίας με τον συνεχή εξευτελισμό της παιδείας. Και για να μπορέσουν να εκτελέσουν τις προδοτικές ενέργειες τους με την ελάχιστη δυνατή αντίσταση βαφτίσανε την κλεψιά φόρο, την υπερφορολόγηση αλληλεγγύη και την απόλυση εφεδρεία πάντοτε χρησιμοποιώντας τεχνικές υποκρισίας και παραπληροφόρησης. Όσο όμως παραμένουνε στην εξουσία μπορούν και αποφεύγουν την οποιαδήποτε διόρθωση και τιμωρία των άνομων πράξεων τους.
Όμως οι Έλληνες δεν παραπλανούνται πια! Βλέπουν καθαρά τις εξαιρετικά δυσμενείς επιπτώσεις στην καθημερινή τους ζωή ενδεικτικά από την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την υπερφορολόγηση, την κατάρρευση του συστήματος υγείας και παιδείας, το ξεπούλημα των υποδομών της χώρας, την απίστευτη ανεργία, την αναγκαστική μετανάστευση και χρησιμοποιώντας την λογική τους βλέπουν ότι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να επαναφέρει την ομαλότητα στην Ελλάδα είναι μια εθνικιστική κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή.