Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Το νέο παιδομάζωμα της αριστεράς γίνεται μέσα στα σχολεία

Το νέο παιδομάζωμα της αριστεράς γίνεται μέσα στα σχολεία
Δυσκολεύομαι να κατανοήσω την πολιτικά αυτοκτονική στρατηγική του Σύριζα, να επιμένει στην διαχείριση μίας χαμένης, για αυτόν, καταστάσεως, ενώ μπορεί πολύ απλά να δώσει την «καυτή πατάτα» στον Μητσοτάκη και να επιχειρήσει να διασώσει ό,τι μπορεί να διασωθεί από τα ποσοστά του. Ήδη ο Σύριζα του 35% δείχνει να έχει χάσει παραπάνω από τη μισή του εκλογική δύναμη και «πάτος» δεν φαίνεται.

Πολλοί αφελώς πιστεύουν ότι το κίνητρο του Τσίπρα και της αριστερίστικης κυβέρνησής του είναι να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στις καρέκλες τους, να εισπράξουν όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτικούς και υπουργικούς μισθούς και μετά να αποσυρθούν σε κάποιον «ερυθρό παράδεισο», όπως η αγαπημένη τους Βενεζουέλα, και να παριστάνουν τους κομισάριους. Η αλήθεια, δυστυχώς, απέχει παρασάγγας.
Το «παράλληλο» πρόγραμμα
Ο Σύριζα έχει ένα πολύ δύσκολο «παράλληλο» πρόγραμμα να υλοποιήσει. Όχι, δεν μιλάμε για τις «παροχές» και τα όσα άλλα έχει υποσχεθεί στους Έλληνες. Το «παράλληλο» πρόγραμμα είναι άλλο και υλοποιείται τάχιστα και με επιθετικό – εκθετικό ρυθμό, χρησιμοποιώντας ενίοτε τα ΜΑΤ ή τους παρακρατικούς για να επιτευχθεί.
Το «παράλληλο» πρόγραμμα είναι η πλήρης αποεθνικοποίηση, ανθελληνοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας και έχει ως επίκεντρό του τα σχολεία της χώρας, τα εκκολαπτήρια της Νέας Γενιάς Ελλήνων, που βρίσκονται στο στόχαστρο της ανθελληνικής αριστεράς. Η όλη κατάσταση θυμίζει το «Παιδομάζωμα» του Συμμοριτοπολέμου, όμως τώρα τα παιδιά δεν απαγάγονται και στέλνονται στο Σιδηρούν Παραπέτασμα. Οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους δημιουργούν μία «Λαϊκή Δημοκρατία» σε κάθε σχολείο, με διευθυντή έναν μικρό «Τσαουσέσκου».
Ένα σχολείο εχθρικό στους Έλληνες
Από την μία πλευρά, έχουμε ήδη δει την επιθετική εισβολή ΜΚΟ, αριστερών οργανώσεων και «ανδρών με γόβες», που πάνε να διδάξουν τα παιδιά μας το πόσο «φυσιολογικές» είναι οι πάσης φύσεως διαστροφές.
Ετοιμάζονται, παράλληλα, τα νέα βιβλία Ιστορίας για τα παιδιά όλων των τάξεων και βαθμίδων. Το τι θα περιέχουν αυτά τα βιβλία μπορεί να το φανταστεί ο καθείς από τη στιγμή που την συγγραφή τους έχουν αναλάβει συνεργάτες του Σόρος (όπως η Χριστίνα Κουλούρη) και άνθρωποι που θεωρούσαν το βιβλίο της Ρεπούση... μετριοπαθές και έλεγαν ότι αυτή «παρέμεινε προσηλωμένη στη διεργασία ενστάλαξης εθνικού φρονήματος και διαμόρφωσης εθνικής ταυτότητας και ιστορικής συνείδησης».
Η Θρησκεία μας βρίσκεται στα πρόθυρα αποβολής από τα σχολεία ολόκληρης της χώρας. Αυτό με σαφέστατη ευθύνη της Ιεράς Συνόδου, η οποία με ευρεία πλειοψηφία συμφώνησε να... συζητήσει με τους συριζαίους το όλο θέμα, λες και δεν γνωρίζουν ποιες είναι οι θέσεις της κυβέρνησης σχετικά με την θρησκεία.
Από την άλλη πλευρά, οι συριζαίοι δεν το κρύβουν. Το γεγονός ότι αυτή τη χρονιά έβαλαν ΜΑΤ και παρακρατικούς να καταφέρουν να μπάσουν τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία ήταν ένα προπαρασκευαστικό, και μόνο, βήμα. Από του χρόνου οι λαθρομετανάστες δεν θα πηγαίνουν απόγευμα στο σχολείο, αλλά κανονικά πρωί, μαζί με τα Ελληνόπουλα.
Η ένοχη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας
Και, βεβαίως, σε όλα αυτά έχουμε την ένοχη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας. Η αντεθνική αυτή παράταξη σιωπά επειδή επί της ουσίας συμφωνεί σε όλα αυτά. Απλώς δεν θέλει να τα ψηφίσει. Όμως, μόλις γίνει κυβέρνηση θα συνεχίζει να τα εφαρμόζει με ζέση και θέρμη και δεν πρόκειται επ’ ουδενί λόγω να τα καταργήσει.
Γι’ αυτό γονείς επαγρυπνείτε! Οι συριζαίοι και οι νεοδημοκράτες αντεθνιστές έχουν βάλει στο στόχαστρο τα παιδιά μας!
Κώστας Αλεξανδράκης