Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Μονόδρομος για την αυριανή Νίκη του Λαού και της Πατρίδας η σημερινή ενίσχυση της Χρυσής Αυγής


Μονόδρομος για την αυριανή Νίκη του Λαού και της Πατρίδας η σημερινή ενίσχυση της Χρυσής Αυγής
Κινούμενη κι αυτή η μνημονιακή κυβέρνηση στον γνωστό μόνιμο φαύλο κύκλο που κινήθηκαν και οι προκάτοχοί της, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα ψεύτικο κλίμα αισιοδοξίας για την περιβόητη «έξοδο στις αγορές».

Ακολουθεί, δηλαδή, την ίδια τακτική που τήρησε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2014, όταν μιλούσε για (το εξίσου περιβόητο) success story και προανήγγειλε «το τέλος των Μνημονίων». Το τι έγινε, βεβαίως, στην συνέχεια το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά και αποτελεί τον οδοδείκτη για την κατάληξη των ψεύτικων πανηγυρισμών και της σημερινής συγκυβέρνησης, ανεξαρτήτως από το μέγεθος της προκλητικής προπαγάνδισης  της «επιτυχίας» που θα ακολουθήσει την ανακοίνωση για «έξοδο στις αγορές».
Η ιστορία επαναλαμβάνεται ή «η ζωή κύκλους κάνει», όπως λέει ένα παλαιό τραγούδι, γι΄ αυτό και οι Τσίπρας-Καμμένος θα την πάθουν όπως την έπαθαν στο παρελθόν οι Σαμαράς-Βενιζέλος. Η εικονική πραγματικότητα σύντομα θα διαλυθεί και ο κόσμος θα θυμώσει ακόμη περισσότερο, με την νυν κυβέρνηση να πληρώνει κι αυτή με την σειρά της «τα σπασμένα». Είναι, όμως, αυτό το ζητούμενο; Αποτελεί λύση το να δούμε απλώς στις επόμενες εκλογές να καταρρέει το κυβερνητικό τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην θέση του να θρονιαστεί η ΝΔ, ως επικεφαλής μιας νέας μνημονιακής (συγ)κυβέρνησης;
Ο θυμός, η αγανάκτηση και η οργή του Ελληνικού Λαού πρέπει να αποκτήσουν θετικό πρόσημο και ανάλογη δημιουργική κατεύθυνση.
Δεν αρκεί να τιμωρηθεί απλώς το σύστημα του «συνταγματικού τόξου» και οι διάφοροι κομματικοί εκφραστές του. Πολύ περισσότερο, πρέπει να νικηθεί με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ποικιλόμορφη ενίσχυση του Έντιμου και Νόμιμου Αγώνα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Η οργανωτική, πολιτική και εκλογική ενίσχυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί πια ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ για τις προϋποθέσεις κτισίματος ενός απαραίτητου Δικτύου Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης που θα οδηγήσει στο άμεσο μέλλον στην ήττα των εγχώριων εντολοδόχων των διεθνών τοκογλύφων και τη Νίκη της Πατρίδας και του Λαού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ