Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ο πιο ύπουλος πόλεμος της Ιστορίας προ των πυλών


Ο πιο ύπουλος πόλεμος της Ιστορίας προ των πυλών
Η πλημμυρίδα των «προσφύγων» είναι κάτι περισσότερο από μια μαζική μετανάστευση, πρόκειται για μια εισβολή, πρόκειται για ένα όπλο μαζικής καταστροφής που θα εξοντώσει την Ελλάδα και την Ευρώπη. Οι πραγματικά φτωχοί μετανάστες ή πρόσφυγες που αιτούνται άσυλο σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη χρησιμεύουν μόνο ως ασπίδα. Με το πρόσχημα του ασύλου ένας τεράστιος στρατός νεαρών ανδρών (όλοι είμαστε μάρτυρες καθημερινά αυτής της κατάστασης) εισβάλλει στις ευρωπαϊκές χώρες και πολύ σύντομα όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι άνδρες θα μεταλλαχθούν σε δολοφονικούς πολεμιστές πόλεων.

Τουλάχιστον το 80% των αιτούντων άσυλο είναι άνδρες ηλικίας έως 30 ετών, όλοι τους είναι μουσουλμάνοι του σουνιτικού δόγματος και στην πλειοψηφία τους οπαδοί των πάσης φύσεως εξτρεμιστικών-τρομοκρατικών οργανώσεων.
Ο στρατός αυτός των νεαρών μουσουλμάνων το διάστημα αυτό παίρνει θέσεις, καίριες θέσεις και το μόνο πράγμα που του λείπει είναι μια αρχική σπίθα και ένα μήνυμα. Τα όπλα ή τα έχουν ήδη ή θα τα βρουν πολύ εύκολα. Η αρχική σπίθα μπορεί να είναι μια προβοκατόρικη ενέργεια ή μια μεγάλου βεληνεκούς τρομοκρατική επίθεση μέσω της οποίας θα καλούνται οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης να εκδικηθούν. Για τον συντονισμό των ενεργειών τους υπάρχουν τα smartphones που τους έχουν διανείμει δωρεάν οι ΜΚΟ του Σόρος, οι ίδιες που πληρώνουν τους λογαριασμούς των κινητών τους τηλεφώνων (έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί  όλοι οι λαθρομετανάστες διαθέτουν από ένα smartphone;). Στην συνέχεια όλων αυτών ένας αιματηρός πόλεμος εξόντωσης θα ξεκινήσει στις πόλεις της Ευρώπης, ένας τερατώδης πόλεμος με στόχο την εξάλειψη του γηγενούς πληθυσμού.
Βασικό ρόλο στην πολεμική σύρραξη που επέρχεται παίζουν τα σιωνιστικών συμφερόντων ΜΜΕ τα οποία αδιαλείπτως προπαγανδίζουν και χειραγωγούν τους πολίτες με εικόνες δήθεν φτωχών οικογενειών προσφύγων, για να πιέσουν τους δακρυϊκούς αδένες των ηλιθίων και να αποκρύψουν την αλήθεια της μουσουλμανικής εισβολής. Όποιος δε επικρίνει αυτή την «κουλτούρα» υποδοχής των αυριανών μας δολοφόνων περιθωριοποιείται ως «ξενόφοβος», ως «ρατσιστής», ως «ναζί» και κινδυνεύει να καταδικαστεί με νόμους που ψηφίστηκαν από αυτά τα κόμματα που δέχονται επιχορηγήσεις (κρυφές και φανερές) από τον Σόρος, ενώ οι αρχηγοί αυτών των κομμάτων συναγελάζονται στα κυβερνητικά μέγαρα με αυτό τον αλήτη της παγκοσμιοποίησης.
Δεν πρόκειται περί εικασιών, ούτε συνωμοσιολογούμε. Όλος αυτός ο συρφετός των λαθρομουσουλμάνων δεν έρχεται στην χώρα μας και στις άλλες χώρες της Ευρώπης για να ξεφύγει από κάποια ψευδεπίγραφα δεινά, έρχεται για να μας εξοντώσει. Οι πληροφορίες για τον πιο ύπουλο πόλεμο της ιστορίας που επέρχεται, καθημερινά επιβεβαιώνονται και συμπυκνώνονται. Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής και αν δεν το συνειδητοποιήσουμε πολύ σύντομα θα θρηνήσουμε.
Γ. Λιναρδής