Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Λύσσαξαν οι τουρκόφρονες με την υπερήφανη φανέλα Ποντιακού ποδοσφαιρικού σωματείου στην ΡοδόπηΛύσσαξαν οι τουρκόφρονες με την υπερήφανη φανέλα Ποντιακού ποδοσφαιρικού σωματείου στην Ροδόπη
Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό σας παραθέτουμε μεταφρασμένο από το έγκριτο tourkikanea το δημοσίευμα από ιστοσελίδα τουρκοφρόνων που εδρεύει στην Θράκη μας:
«Στον νομό Ροδόπης στην ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018 θα εμφανιστούν στα γήπεδα με φανέλα με την δήθεν “Ποντιακή Γενοκτονία”. Η ερασιτεχνική ομάδα ΠΑΕ Ποντίων του χωριού Θρυλόριο του δήμου Κομοτηνής, στην ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018, στους αγώνες που θα δώσει, θα εμφανιστεί με το σύνθημα “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ-ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ” της δήθεν “Ποντιακής Γενοκτονίας”.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 έτη από την δήθεν “Ποντιακή Γενοκτονία”, πολλές οργανώσεις από τώρα κάνουν σημαντικές ετοιμασίες και σχέδια. Αναφέρεται πως και άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίζονται σε άλλα μέρη της Ελλάδας θα εμφανιστούν με παρόμοιες φανέλες.
ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ FIFA, UEFA ΚΑΙ Η ΕΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ;
Τώρα όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στην FIFA. Διότι είναι γνωστό πως παγκοσμίως στα γήπεδα απαγορεύεται η πολιτική, ο ρατσισμός και η πρόκληση της απέναντι πλευράς. Αποτελεί θέμα ενδιαφέροντος το τι μέτρα θα λάβουν άραγε σε αυτή την κατάσταση πρώτα οι FIFA και UEFA και μετά η ΕΠΣ Ροδόπης.»
Εμείς από την πλευρά μας να πούμε ένα μεγάλο EYΓΕ στους υπευθύνους του σωματείου για την πρωτοβουλία τους. Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από τον αρχισφαγέα Κεμάλ και με την συνεργασία των μπολσεβίκων, των οποίων οι ιδεολογικοί απόγονοι κυβερνάνε την Ελλάδα, είναι ένα σημαντικότατο σημείο της Ιστορίας μας, που δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε.
Επίσης, προς τους τουρκόφρονες που κάνουν λόγο για «πρόκληση της απέναντι πλευράς» να πούμε ότι στην Ροδόπη, σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάννης, δεν υπάρχει «απέναντι πλευρά». Όποιος αισθάνεται τούρκος μπορεί πολύ άνετα να αποποιηθεί την ελληνική υπηκοότητα και να περάσει τα σύνορα να πάει στην Πατρίδα του.
Τέλος, επίσης προς τουρκόφρονες, η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού είναι μία πραγματικότητα που δεν παραγράφεται. Το «ρουφιανιλίκι» στην UEFA περί «ρατσισμού» λοιπόν είναι τουλάχιστον αδιάφορο και κάνει ακόμα πιο επιτακτική την παρέμβαση εισαγγελέα για την περίπτωσή σας, αφού – πέραν των άλλων – έχουμε παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου και «Φίλης» δεν είσαστε για να σας προστατεύει η Νέα Δημοκρατία.
Αλήθεια, τι θα κάνει η UEFA; Θα απαγορεύσει στην ΠΑΕ Ποντίων να βγει Champions League;