Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ομολογία από το καθεστώς: Δεν θα φτιάξουμε μόνο ένα, αλλά πολλά τζαμιά σε όλη την Αθήνα


Ομολογία από το καθεστώς: Δεν θα φτιάξουμε μόνο ένα, αλλά πολλά τζαμιά σε όλη την Αθήνα
Ετοιμάζεται πυρετωδώς, με την συμβολή (με το αζημίτωτο φυσικά…) ηχηρών ονομάτων της εν Ελλάδι πλουτοκρατίας και την ψήφο σύσσωμης (πλην Χρυσής Αυγής πάντα) της Βουλής το τζαμί στον Βοτανικό.
Όμως, επειδή οι ισλαμιστές είναι από πολλές σέχτες και δεν μπορούν να έχουν ένα τζαμί και επιπλέον επειδή πρέπει να επιβληθεί ο πολυπολιτισμός και σε άλλες γειτονιές, οι κυβερνώντες έχουν σχέδια για πολλά τζαμιά, σε όλη την Αθήνα και αύριο σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αυτό το λέμε εδώ και πολύ καιρό, όμως πλέον υπάρχει η ομολογία και από έναν αρμόδιο για το ζήτημα. Συγκεκριμένα, ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων, Λευτέρη Παπαγιαννάκη, ο οποίος δήλωσε σε καθεστωτική ιστοσελίδα:
«Θα πρέπει να σκεφτούμε και να συζητήσουμε αν υπάρχει ανάγκη για παραπάνω χώρους λατρείας. Τα τζαμιά στην Ελλάδα δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Υπάρχουν στη Θράκη αρκετά, υπάρχουν στην Κω. Μην αντιδρούμε σαν να είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στη ζωή μας. Για εμένα είναι σαφές ότι ο συγκεκριμένος χώρος θα καλύψει μόνο ένα μικρό κομμάτι των λατρευτικών αναγκών των μουσουλμάνων συμπολιτών μας που υπάρχουν στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή. Θα πρέπει να συζητήσουμε αν θα αποφασιστούν να ανοίξουν και άλλοι, που και τι μεγέθους»
Πρόκειται για μια ακόμα σαφής επιβεβαίωση των όσων έχει πει για το ζήτημα η Χρυσή Αυγή και είναι βέβαιο ότι θα επιβεβαιωθούμε και στα άλλα σημεία, όπως είναι οι τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώνονται από την μία θρησκευτική σέχτα των ισλαμιστών προς το τζαμί της άλλης.