Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Η ΕΛ.ΑΣ. ψευδώς υπολόγισε την συμμετοχή στους 90.000 στο Συλλαλητήριο, βγάζοντας ανακοίνωση μια ώρα πριν την έναρξή του!


Η ΕΛ.ΑΣ. ψευδώς υπολόγισε την συμμετοχή στους 90.000 στο Συλλαλητήριο, βγάζοντας ανακοίνωση μια ώρα πριν την έναρξή του!
Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες για την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τον αριθμητικό όγκο του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία ΜΑΣ.
Οι 90.000(!) που υπολόγισε η ΕΛ.ΑΣ., αναμφίβολα ήταν μια πρόκληση, καθώς και ο πλέον εμπαθής μπορούσε να δει ότι το πλήθος που συμμετείχε ήταν εκατοντάδες χιλιάδες και όχι κάτω και από τις 100.000, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι η ΕΛ.ΑΣ. είχε εκδώσει ανακοίνωση μία ώρα πριν αρχίσει το συλλαλητήριο (στις 13:00) κάνοντας λόγο για 90.000 άτομα κι επιφυλασσόταν για την έκδοση νεότερης ανακοίνωσης, αυτή η ανακοίνωση δεν εκδόθηκε ποτέ! Η κορύφωση της συγκέντρωσης ήταν στις 16:00.
Να υποθέσουμε ότι ο Τόσκας έδωσε την εντολή να γίνει εκτίμηση του κόσμου μια ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης (και ενώ ο κόσμος ερχόταν μέχρι και τις 16:00, οπότε στην κορύφωση της εκδήλωσης έπρεπε να γίνει ο υπολογισμός) προκειμένου η ανακοίνωση που θα έβγαινε «στον αέρα» να δημιουργούσε τους κατάλληλους αρνητικούς συνειρμούς;
Όλα δείχνουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε κι αυτή «ως ουρά» όλων εκείνων των θλιβερών προσώπων και καταστάσεων που ήθελαν να υποβαθμίσουν το Συλλαλητήριο για ευνόητους λόγους, χρησιμοποιώντας μέχρι και την κρατική τηλεόραση που προσβάλλοντας βάναυσα την νοημοσύνη μας έκανε λόγο για «δεκάδες» πολίτες…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ