Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Κοτζιάς: Στα παλιά μας τα παπούτσια η θέληση του Ελληνικού Λαού - Εμείς θα δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!

Κοτζιάς: Στα παλιά μας τα παπούτσια η θέληση του Ελληνικού Λαού - Εμείς θα δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!
Μισό εκατομμύριο Έλληνες βγήκαν στο δρόμο και ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ να μην δοθεί ο όρος «Μακεδονία» στους σκοπιανούς και η κυβέρνηση των «δημοκρατών» συνεχίζει τον χαβά της, προφανώς κοιτώντας μονάχα τα σχετικά καταγέλαστα ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Κοτζιάς «το συλλαλητήριο δεν θα έχει επιπτώσεις στην διαπραγμάτευση», κοινώς ό,τι και να λένε οι Έλληνες, όσοι κι αν συγκεντρωθούν αυτός θα εκτελέσει τις εντολές της Κομμουνιστικής Διεθνούς, που προστάζουν αρχικά να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς και αργότερα – γιατί όχι- και το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Ξεχνούν, βεβαίως, οι συριζαίοι πως το συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας μάζεψε πολύ περισσότερο κόσμο από τις εκδηλώσεις τους για το δημοψήφισμα τότε. Ξεχνούν επίσης ότι αυτό το μισό εκατομμύριο Ελλήνων και αλλά και γενικώς η πλειοψηφία των Ελλήνων ΔΕΝ δέχονται την «λύση» προς την οποία κινούνται οι συριζαίοι τώρα και οι νεοδημοκράτες παλαιότερα.
Είναι αστείο πάντως, πως οι "προασπιστές της δημοκρατίας" επιλέγουν σε όλα τα ζητήματα να μην ακούνε τον Λαό. Την μία φορά κάνανε δημοψήφισμα και προδώσανε το αποτέλεσμά του, ενώ τώρα την σαφέστατη ένδειξη της βούλησης του Ελληνικού Λαού απλώς κάνουν πως δεν την είδαν.
Τέτοια δημοκρατία είχε περίπου κι ο Στάλιν. Μόνο που στα συλλαλητήρια απαντούσε με τανκς...