Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Αγωνιστικό κάλεσμα από την Τ.Ο. Πειραιώς - Αποσπάσματα ομιλιών


Μέσα σε κλίμα εθνικιστικού παλμού και ενθουσιασμού οι Συναγωνιστές που κατέκλυσαν τα Γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς έστειλαν μήνυμα για νέους πιο δυναμικούς εθνικούς αγώνες. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιώς, Γρηγόρης Δεμέστιχας έκανε μια αναδρομή στις ποικίλες δράσεις της Τοπικής και υποσχέθηκε ακόμα πιο δυναμικούς αγώνες το 2018. Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλιαυπογράμμισε πως με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, Συναγωνιστή Νίκο Μιχαλολιάκο η Χρυσή Αυγή θα φτάσει στην Νίκη! Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς, Νίκος Κούζηλος κάλεσε σε αγωνιστική εγρήγορση, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή θα ξεσκεπάσει όλα τα σκάνδαλα του σαθρού πολιτικού συστήματος. Ο Βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς σημείωσε πως οι Αγώνες των Εθνικιστών θα συνεχίσουν δυναμικά εντός Βουλής όσο και εκτός, δίπλα στους Έλληνες που μας χρειάζονται.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε για το συγκεντρωμένο πλήθος πως δεν μας χωρούν πια οι αίθουσες. Υπενθύμισε πως η Χρυσή Αυγή δίνει από την πρώτη στιγμή ολομέτωπο Αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, καθώς βρέθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, έξω από το υπουργείο Εξωτερικών να διαμαρτυρηθεί στον Κοτζιά, έκανε μια δυναμική συγκέντρωση και πορεία για τα Ίμια, ενώ ήταν παρούσα με δυναμικά μπλοκ στα μεγάλα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Τόνισε μάλιστα πως οι Συναγωνιστές στα συλλαλητήρια βρέθηκαν δίπλα - δίπλα με τους συγκεντρωμένους και έτυχαν θερμής αποδοχής και δεν κρύφτηκαν σαν τον Σαμαρά πίσω από κάγκελα και άντρες ασφαλείας, ο οποίος μάλιστα δεν γλίτωσε τις αποδοκιμασίες. Ακόμη, προειδοποίησε τους κλέφτες και προδότες πολιτικούς να μην εφησυχάζουν. Η Χρυσή Αυγή θα δώσει διμέτωπο Αγώνα ενάντια σε κλέφτες και σε εθνοπροδότες! Τέλος, ευχήθηκε σε όλους τους Συναγωνιστές καλή δύναμη για τους νέους Αγώνες που έρχονται.