Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στο πλευρό του κατηγορούμενου για παιδεραστία Νίκου Γεωργιάδη!


Η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στο πλευρό του κατηγορούμενου για παιδεραστία Νίκου Γεωργιάδη!
Μέσα στην κυριαρχία του σκανδάλου Novartis, μια πολύ σημαντική είδηση είτε «πνίγηκε» στα «ψιλά» των ΜΜΕ είτε «θάφτηκε» εντελώς. Ο λόγος για την δίκη του πρώην(;) στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην βουλευτή Κερκύρας με την ΝΔ, Νίκου Γεωργιάδη, στην οποία εδόθη αναβολή επ’ αόριστον! Θυμίζουμε ότι ο «ούλτρα» φιλελεύθερος συνοδοιπόρος του Μητσοτάκη κατηγορείται για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων, έναντι αμοιβής.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικαστήριο ανέβαλε την συγκεκριμένη υπόθεση λόγω της απουσίας της πλειοψηφίας των μαρτύρων. Η εκδίκαση αναβλήθηκε αορίστως(…), καθώς οι εισαγγελικές Αρχές θα πρέπει να στείλουν ξανά από την αρχή τις κλήσεις στους αλλοδαπούς μάρτυρες. Το γεγονός ότι δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία από τώρα είναι λογικό να βάζει σε σκέψεις. Ας ελπίσουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιχειρηθεί (με διάφορες μεθόδους) «κουκούλωμα» της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης.
Υπάρχει, βεβαίως, και η αντικειμενική δυσκολία ότι οι εγχώριες Αρχές αναμένουν τους μάρτυρες (και αναφερόμαστε κυρίως στα θύματα αυτής της άτιμης υπόθεσης παιδεραστίας), να μπορέσουν να έρθουν στην Ελλάδα για να καταθέσουν με δικά τους έξοδα, κάτι το οποίο αυτομάτως γεννά μεγάλα εμπόδια. Αυτό, όμως, που αξίζει να σημειωθεί από πολιτική σκοπιά είναι το ότι στο πλευρό του κατηγορουμένου για παιδεραστία Νίκου Γεωργιάδη βρέθηκε η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου!
Μπορεί, αυτή την φορά, να μην είχε την Άντα (Ψαρρά) ως συμπαραστάτρια, αλλά είχε την Άννα (Ασημακοπούλου)... Το θέμα είναι κάτι παραπάνω από πολύ σοβαρό, καθώς αυτή η παρουσία σημαίνει, εμμέσως πλην σαφώς, στήριξη της ηγεσίας της ΝΔ προς τον κατηγορούμενο. Ο Μητσοτάκης, που διαγράφει με συνοπτικές διαδικασίες από το κόμμα του όποιον «ξυπνήσει» επιτέλους και διαφωνήσει με την πολιτική του κόμματος σε θέματα όπως το τζαμί στην Αθήνα, το «σύμφωνο συμβίωσης» και τον «αντιρατσιστικό» νόμο, δεν διέγραψε τον Γεωργιάδη, ούτε καν πήρε την πρωτοβουλία να τον παύσει ο ίδιος από τα καθήκοντά του μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση του. Αντιθέτως, άφησε τον ίδιο τον Γεωργιάδη να δηλώσει ότι σταματά αυτός την συνεργασία του με την ΝΔ...
Εάν δεν συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ στο πειθαρχικό του κόμματος την Ασημακοπούλου για την ενέργειά της αυτή, η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα όλη την ΝΔ, σημαίνει ότι η βουλευτής της Β’ Αθηνών πήγε στο πλευρό του Γεωργιάδη με τις «ευλογίες» του ίδιου του Μητσοτάκη. Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να σχολιάσουμε αυτό που γράφτηκε, ότι ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν ο άγνωστος φίλος στον οποίο φιλοξενήθηκε τρία χρόνια (όπως ο ίδιος είχε ενημερώσει την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής) ο Μητσοτάκης μετά την προσωρινή διάσταση με την σύζυγό του Μαρέβα, γιατί θέλουμε να μιλάμε και να κατηγορούμε με στοιχεία και όχι με κάτι, το οποίο μπορεί να είναι απλά «κιτρινισμός». Για αυτό και μένουμε στην ουσία και ρωτάμε τα εξής: Γιατί η ΝΔ δεν βγάζει μία ανακοίνωση επί του συγκεκριμένου θέματος; Γιατί δεν φρόντισε η ίδια να απομακρύνει τον Γεωργιάδη από την θέση του στενού συνεργάτη του νυν αρχηγού της, αλλά άφησε τον κατηγορούμενο να το κάνει, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό; Τι σκοπεύει να κάνει με την παρουσία της Ασημακοπούλου στο πλευρό του Γεωργιάδη; Όταν διαγράφει κόσμο και κοσμάκη για διαφωνία σε πολιτικά ζητήματα, τι πρέπει να πράξει σε ένα ζήτημα βαρύνουσας ηθικής σημασίας; Ποιες είναι οι τωρινές σχέσεις του Γεωργιάδη πολιτικά με την ΝΔ και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά;
Τελειώνουμε, επί του παρόντος, υπενθυμίζοντας ξανά ότι η φυλλάδα των συντακτών υπερασπίστηκε τον Γεωργιάδη, δια χειρός Άντας Ψαρρά, με ένα κατάπτυστο κείμενο το οποίο προκάλεσε σωρεία αρνητικών σχολίων για την συντάκτρια του κειμένου, η οποία «έγραψε ιστορία» με την απίστευτη ηλικιακή σμίκρυνση τρομοκρατών μαντράχαλων, τους οποίους παρουσίασε από «νεαρούς» (ετών 37...) έως «μωρά στο εδώλιο» (για ηλικίες άνω των 20...). Δεν είναι αργά για να επανέλθει, ώστε το δίδυμο Άντα-Άννα να είναι αρωγός στο πλευρό του Γεωργιάδη, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι ως βουλευτής είχε χαρακτηρίσει «μπούρδα» το ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ